Horoscop 20 noiembrie 2019. Zodia care primeste vesti proaste la locul de munca

,

Horoscop 20 noiembrie 2019. Aceasta este care are parte doar de vești proaste. Mare atenție la locul de muncă. Trebuie să te ferești de persoanele care îți pot aduce numai probleme! Află ce îți rezervă astrele pentru miercuri, 20 noiembrie, potrivit horoscopului oferit de profesorul Radu Ştefănescu.


In articol:

Horoscop 20 noiembrie 2019. BERBEC

Astăzi, cu aspecte multiple în zodie, domeniul relaţiilor umane este pozitiv influenţat, la fel şi carisma proprie a nativilor din Berbec. Dar, nu trebuie să exagerezi, să abuzezi. Nu exagera inutil şi păgubos problemele tale financiare! Ziua de astăzi este o perioadă a zvonurilor. Care pot fi adevărate sau false. Filosofia şi teoria zvonisticii ne arată că de câte ori piaţa este saturată de zvonuri – se întâmplă ceva, sau cineva important are un interes de promovat. Adică acelaşi lucru, până la urmă.

Horoscop 20 noiembrie 2019. TAUR

Dimineaţa trebuie să te ocupi de afacerile ce trenează de mai mult timp, de interesele tale întârziate. Cu toate aspectele disarmonice, dimineaţa este favorabilă comunicării, aşa că te poţi aştepta la informaţii şi întâlniri care să-ţi aducă avantaje. Totuşi, aspectele sunt complexe, aşa că te poţi aştepta şi la veşti mai puţin plăcute, legate de întârzieri sau de persoane care se dau la fund şi nu raspund la telefon. Dar, pe total, balanţa este pozitivă!

Citeste si: Horoscop 2020 - 2025. Cinci ani de schimbari spectaculoase pentru zodii

Citeste si: Horoscop 2020. Ce trebuie sa faca fiecare zodie in noul an, ca sa isi urmeze destinul

Horoscop 20 noiembrie 2019. GEMENI

Mici favoruri din partea anturajului. Astăzi poţi să abordezi cu succes schimbări, mai ales în domeniul social. E favorabil să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Ziua de astăzi este bună pentru tine. Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte perioada dimineţii de azi. Stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale şi mai puţin in cel material, al desfăşurării unor afaceri şi/sau al încasării rapide a unor bani.

Horoscop 20 noiembrie 2019. RAC

Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, pozitiv. Afacerile personale şi cele sentimentale sunt, însă, bine aspectate. Astăzi poţi să dai curs, cu curaj, intereselor proprii. De asemenea, în această perioadă este bine să nu-ţi iei niciun risc major. Evită sa semnezi acte oficiale, contracte, înţelegeri. Mai pe seară evenimente sociale şi din sfera culturii şi a artei. Trebuie să-ţi dai opinia într-o problemă importantă. Fii mai tare în susţinerea propriilor idei şi interese, sigur, în spaţiul cultural!

Horoscop 20 noiembrie 2019. LEU

Prietenii şi colegii stau pe aproape, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Astăzi evită noul şi mulţumeşte-te cu soluţiile vechi, verificate. Ai făcut unele economii sau poţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine. Gândește-te! Trebuie să analizezi ultimele demersuri şi evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive, sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Reorientarea, reformularea unor direcţii, strategii sau concepte este benefică şi necesară.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Horoscop DRAGOSTE saptamana 18-24 noiembrie 2019. Zodia care se desparte inainte de sarbatori

Citeste si: Horoscop chinezesc noiembrie 2019. Ce mesaj ti-au trimis inteleptii pentru aceasta luna

 

Citește și:

Nelson Mondialu a plans ca un copil: "Sa stiti ca daca mor de frica... v-a iubit tata pe toti"

Cum iti cresti imunitatea iarna, simplu si natural

Gigi Becali e in culmea fericirii! Fiica latifundiarului din Pipera i-a dat vestea cea mare la o luna de la nunta fastuoasa

Horoscop, luni, 21 septembrie 2020! Zodia care primeste ajutorul ajutor DIVIN la inceput de saptamana

Horoscop, duminica, 20 septembrie 2020. Astrele pun la incercare mai multe zodii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies