Horoscop 15 mai 2019. Zodia care traieste clipe de neuitat astazi

Horoscop 15 mai 2019. Soarele răsare şi pe strada ta şi prima vizată e… inima!


In articol:

Horoscop Berbec.

Eşti primit într-un grup de persoane unde visai demult să fii acceptat. O consideri o evoluţie pentru tine, pentru că eşti convins că asocierea cu aceşti oameni te va propulsa pe un alt nivel al planurilor tale. E ca şi cum ai fi primit într-un colectiv de elită, cu oameni pe care îi apreciezi şi-i admiri, şi de acum vei deveni unul de-al lor. Aveai ambiţia de a fi admis aici (ca la o facultate) şi iată că apare şansa mult visată: n-o risipi! Pregăteşte-ţi intrarea cu surle şi trâmbiţe, pentru că ai şi tu multe de dovedit, şi dacă tot ai fost primit, asumă-ţi obligaţiile care îţi revin în acest nou mediu. E mai diferit, mai solicitant decât ce făceai înainte, dar şi mai motivant!

Citeste si: O mama, acuzata de pedofilie dupa ce a publicat poze in care isi alapta copilul de 4 ani

Horoscop Taur.

O discuţie faţă în faţă, ca de la egal la egal, va rezolva cu brio o problemă majoră de comunicare. La originea acestor animozităţi se află interpretarea greşită a unui cuvânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de o explicaţie în care fiecare să aibă dreptul său la cuvânt ca să-şi expună punctul de vedere. Vei fi foarte mulţumit când vei vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifică situaţia, ceea ce va restabili buna înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte.

Citeste si: BOMBA serii: Ludovic Orban taie în carne vie! Decizia drastică luată de premierul României - capital.ro

Citeste si: E prăpăd pentru toți românii cu centrală termică! Vor plăti sume importante toată vara. Așa prevede noua lege

Horoscop Gemeni.

Ţi-e puţin teamă să spui lumii ce simţi, ca nu cumva să arate că ai şi tu o latură sensibilă pe care de cele mai multe ori o disimulezi în spatele unei măşti raţionale. De data aceasta consideri că a-ţi dezveli latura fragilă ar fi un semn de slăbiciune din partea ta, de aceea preferi să stai cuminte în banca ta, aproape nevăzut de nimeni, ca nu cumva să-ţi strici reputaţia de om atotputernic. Dar sunt totuşi momente când sensibilitatea trebuie să iasă la iveală, ca atare vezi dacă merită să o cenzurezi continuu sau s-o mai laşi, uneori, să se manifeste.

Horoscop Rac.

Este o zi cam agitată în mediul familial, de parcă s-ar perinda prin casa ta foarte multă lume cu tot felul de probleme. Te implici trup şi suflet în tot ce auzi de la cei dragi, de parcă ar fi chiar problemele tale, dar încercarea ta de a fi de ajutor nu înseamnă decât aglomerarea propriului tău program. Ceilalţi se vor simţi uşuraţi că ai intervenit tu, că şi-au deşărtat povara pe umerii altuia, pe când tu nu-ţi mai vezi capul de treburi din această cauză, dublându-ţi lista de sarcini pentru o zi în care şi tu ai fi avut dreptul la relaxare.

Citeste si: Se maresc pensiile cu aproape 400 de lei! De cand vor lua pensionarii mai multi bani

Horoscop Leu.

Înainte de a te dedica unei cauze nobile, pe care o pui în slujba altora, gândeşte-te un pic la cel din faţa ta. Oricât de mult ai iubi oamenii, oricât de idealist ai fi şi ai investi în ei doar încredere, ar trebui să asculţi un pic ce-ţi transmite intuiţia, pentru a vedea adevărata faţă a acestuia. Nu fi chiar atât de bun şi de darnic, nu da şi cămaşa de pe tine de dragul unui om care îţi cere ajutorul, pentru că s-ar putea să aibă şi interese egoiste pe care le ascunde în spatele unei poveşti impresionante, dar nu neapărat reală! Deschide bine ochii, nu doar inima, pentru a vedea cine este cu adevărat, ca să nu te dăruieşti unei persoane care va prelua de la tine tot ce ai de dat, şi nici măcar un mulţumesc nu ştie să spună.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

citeste continuarea pe jurnalul

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies