Horia Moculescu, conectat la aparatul de oxigen! Viciul care l-a dus pe mâinile medicilor

,
Horia Moculescu

Horia Moculescu, conectat la aparatul de oxigen!

[Sursa foto: Facebook Horia Moculescu]

Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Artistul a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate.


In articol:

Horia Moculescu trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost conectat la un aparat de oxigen. Artistul a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar a dezvăluit și motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

Horia Moculescu

Horia Moculescu

[Sursa foto: Facebook Horia Moculescu]

Citeste si: Mariana Moculescu, cearta apriga cu Cristi Marin, in platoul "WOWbiz"! Iata ce replici acide si-au spus si cum au dat cartile pe fata in direct!

Horia Moculescu, conectat la aparatul de oxigen!

După ce au apărut zvonuri că are probleme grave de sănătate, chiar înainte de Anul Nou, Horia Moculescu a răbufnit. Artistul a mărturisit că suferă de o boală pulmonară, din cauza fumatului excesiv, dar nu este nimic grav.

"Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT", a mărturisit Horia Moculescu la Antena Stars.

Citeste si: Mariana Moculescu, replici dure la adresa fostului ei sot! Iata cum a raspuns acuzatiilor lansate de Horia Moculescu: "Pentru mine Nidia nu este un nimic"

Compozitorul face un tratament pentru creșterea cantității de oxigen și a mărturisit că starea sa de sănătate este una bună.

Fiica lui, Nadia, este cea care are grijă de el în permanență.

"Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului.

Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare", au declarat apropiați ai artistului, potrivit  Playtech.

Horia Moculescu a fumat timp de 42 de ani, câte aproximativ 70 de țigări pe zi, iar acest lucru și-a spus cuvântul acum.  Artistul a mărturisit că a renunțat la acest viciu în urmă cu 20 de ani.

Într-un interviu acordat cu ceva vreme în urmă, Horia Moculescu a decarat că se confruntă cu BPOC (n.r. Boală Obstructivă Pulmonară Cronică).

"Sunt o ţintă, pentru COVID-19, am peste 80 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructivă Pulmonară Cronică), o boală de plămâni dobândită cu încredere şi cu entuziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă", declara Moculescu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cristina Pucean, declarație de dragoste pentru Bogdan de la Ploiești: ”Tot restul vieții mele!”

ANAF: Persoanele care vin sau pleacă din România pentru mai mult de 183 de zile sunt obligate să-și stabilească rezidenţa fiscală

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum se simte Mioara Roman după ce a fost operată de urgență la șold. Oana Roman a făcut publică o fotografie cum mama sa: ”Face progrese”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies