Hira din serialul "Pretul fericirii", poveste de dragoste cu unul dintre cei mai in voga actori, cunoscut publicului din productia "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"! Iata cat de bine se potrivesc!

Ebru Sahin este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie din Turcia.

Ebru Sahin s-a nascut in 1994, in Istanbul. Inca din copilarie a dovedit un talent deosebit pentru sport si abia mai tarziu si-a descoperit pasiunea pentru actorie.


Frumoasa Ebru Sahin a urmat mai intai Facultatea de Sport in cadrul Universitatii din Istanbul si apoi a inceput si cursurile Facultatii de Teatru si Film in cadrul aceleasi universitati. Inca din anul 2015 a inceput sa joace in diverse spoturi publicitare, iar in 2016 a avut primul contact cu platourile de filmare ale unui film de lung metraj si in 2017 a jucat in primul serial "Mireasa din Istanbul", care i-a adus un succes rasunator si apoi in anul 2018 a fost cooptata in distributia altei productii de amploare, "Pretul fericirii", in care a jucat alaturi de bunii sai prieteni, Onur Tuna si Sevda Erginci.

Citeste si: Cu cine se iubeste in viata reala Zeynep, din serialul “Pretul Fericirii”? Prietenul ei este un model celebru din Turcia


Tolga Saritas (Printul Cihangir din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii") si Ebru Sahin (interpreta rolului Burcu din serialul "Mireasa din Istanbul") au fost surprinsi impreuna de obiectivele camerelor, anul trecut, iar presa din Turcia a speculat imediat faptul ca cei doi ar avea o relatie de dragoste, deoarece au evitat contactul cu jurnalistii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate