Helmuth Duckadam, în doliu! Tatăl eroului de la Sevilla a murit! Mesaj emoționant

Helmuth Duckadam este în doliu! Tatăl eroului de la Sevilla a murit, iar fostul mare portar al Stelei a făcut anunțul pe pagina sa de socializare.

”Am așteptat-o… dar nu am vrut să vină. A venit acum vestea că s-a stins VASILE PETRE, TATA, care m-a crescut și bărbatul care a făcut-o fericită pe mama. De fiecare dată când plecăm de acasă, din Semlac, ne îmbrățișam și-L rugam pe Dumnezeu să-l țină până la următoarea mea vizită.

Din păcate, de azi nu am să-l mai pot ține în brațe, dar va rămâne in mintea și sufletul meu. Te-am iubit și îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică!”, a scris Helmuth Duckadam pe pagina sa de Facebook.

Helmuth Duckadam

În vârstă de 60 de ani acum, Helmuth Duckadam a devenit "eroul de la Sevilla" după ce a apărat 4 penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Duckadam i-a adus Stelei în acea zi magică de 7 mai cea mai mare performanță din istoria fotbalului românesc, contribuind decisiv la victoria Stelei contra Barcelonei la loviturile de departajare. 

Steaua a învins atunci Barcelona cu 2-0 după loviturile de departajare, golurile roș-albaștrilor de la 11 metri fiind marcate de Marius Lăcătuș și Gabi Balint, care a avut și el, recent, probleme de sănătate. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate