Hatice Sendil: “Mi-a stat inima in loc de frica!” Uite ce a patit frumoasa actrita

Celebra actrita a trecut prin momente de panica la filmarile pentru “Ziua in care mi s-a scris destinul”.

Nu de multe ori, actorii sunt pusi in situatii imprevizibile si neplacute atunci cand filmarile au loc in locatii unde controlul absolut nu este posibil.

Si Hatice Sendil a trecut printr-un episod pe care nu il va uita prea curand. Aceasta a dat nas in nas cu unul dintre cele mai negre “cosmaruri” ale ei.

“Imi repetam scenariul. Am cerut sa mi se aduca un scaun pentru ca mai dura cateva momente pana partea tehnica era pusa la punct, asa ca m-am asezat si incepusem sa imi intru in rol. In timp ce repetam, din vegetatie se auzea un foşnet, nu am bagat de seama pentru ca eram prea concentrata. Mi-a stat inima in loc de frica cand am vazut ca la niciun metru de mine era un sarpe, negru si lucios. Am aruncat foile, si intr-o fractiune de secunda, stiu ca eram departe”, a povestit Hatice Sendil.

Imediat, colegii au calmat-o pe actrita intrucat reptila era inofesniva: “Colegii au alergat spre mine cand m-au auzit tipand! Povestindu-le ce s-a intamplat, unul dintre ei mai curajos si mai cunoscator, a investigat situatia si mi-a spus ca sarpele era inofensiv, nu era veninos”.

Sursa: kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate