Harun recurge la un gest extrem pentru a-si recupera fiul! Nu rata in aceasta seara, de la ora 20.00, un nou episod din serialul "Furtuna pe Bosfor", numai la Kanal D!

Cuprins de gelozie, Harun cedeaza nervos si ia cele mai dure masuri pentru a o determina pe Dilara sa renunte la falsa casnicie cu Cihan.

Aparitia in presa a pozelor ce ii ilustrau in ipostaze fericite pe Dialara si Cihan bulverseaza viata tuturor. Pe de o parte, Harun sufera cumplit, crezand ca Dilara tergiverseaza lucrurile pentru ca il apreciaza inca pe Cihan,, si pe de alta parte Ayse, este socata la vederea pozelor.

Dezamagit de atitudinea Dilarei, Harun realizeaza ca a venit momentul pentru a lua o decizie radicala pentru a-si reintregi familia mult visata. Influentat de Maide, acesta pune la cale rapirea fiului sau, gandindu-se ca astfel o va convinge pe Dilara sa lase totul in urma si sa se dedice noii sale familii.

Pe de alta parte, Cihan se confrunta cu dispretul lui Ayse, care credea ca acesta duce de fapt o viata dubla. In cele din urma, Ayse intelege comportamentul lui Cihan si accepta sa reia povestea lor de iubire.

Intre timp, Dilara si Cansu il cauta pe micul Demir in locurile in care banuiau ca l-ar fi putut duce tatal lui. Insa Harun ia legatura cu Dilara cerandu-i sa ia o decizie: daca nu va parasi actuala familie si nu va pleca impreuna cu el si cu Demir, el si fiul lor vor disparea definitiv din viata ei...

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate