Harun nu renunta la Dilara, desi aceasta se va recasatori cu Cihan! Barbatul se gandeste la noi metode de razbunare azi, in “Furtuna pe Bosfor”, de la 20.00, la Kanal D

Dilara il asteapta pe Cihan in salonul de ceremonii nuptial, insa nu isi va duce planul la bun sfarsit atunci cand il va vedea pe Harun.

Astfel, drumurile lui Cihan si al lui Ayse se vor intersecta din nou. In ciuda faptului ca Dilara se va recasatori cu Cihan, Harun nu are de gand sa renunte la aceasta iubire.

Prin intrigile puse la cale de aceasta data, Hazal reuseste sa creeze disensiuni intre toti membrii familiei si o va face pe Sema, angajata de multi ani, sa paraseasca casa, nemaiputand suporta minciunile si calomniile fetei.Pe de alta parte, Candan da semne ca isi revine de pe patul de spital si va trai un soc cand va deschide ochii si va vedea cine ii este alaturi.

Rahmi, care este constient ca ii va putea crea probleme lui Cihan, va actiona de-ndata. Pistolul, posedat legal de acesta si lasat in casa lui Harun, trebuia ridicat de acolo, insa casa era protejata ca o fortareata.

Ozan va cauta solutii si va primi ajutorul lui Ozkan, dar in acelasi timp in care acestia incearca sa scape de acest necaz, vor avea de-a face cu o alta problema si mai mare…Care este aceasta aflati in aceasta seara in “Furtuna pe Bosfor”, de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate