HAOS de Revelion! ZECI de persoane au murit dupa ce fost CALCATI in PICIOARE de multimea dezlantuita

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:44

Tragedie in noaptea de revelion in orasul chinez Shanghai! 36 de persoane si-au pierdut viata in cel mai bizar incident.

O gluma proasta facuta in Shanghai in noaptea de revelion a dezlantuit un adevarat haos in mijlocul multimiii care se stransese sa vada focurile de artificii. Cineva a aruncat niste bancnote false, iar oamenii s-au napustit ca vulturii sa le prinda, calcandu-se la propriu in picioare. 36 de persoane si-au pierdut viata, iar alte 47 au fost ranite. Autoritatile au declarat ca se stransesera cateva sute de mii de persoane pentru a petrece revelionul in strada si a vedea focurile de artificii.Presedintele Chinei, Xi Jinping, a cerut investigarea tragediei, iar guvernul a anulat un spectacol care urma sa aiba loc in aceeasi piata din Shanghai, de teama ca o noua tragedie de acest gen s-ar putea repeta. Anul trecut, in noaptea dintre ani, un spectacol cu lumini laser a strans peste 300 000 de persoane.


Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

 

Taguri:

Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies