Hamude, gest umanitar: "Ajuta un suflet curat". Fostul concurent de la "Puterea dragostei" are o prietena grav bolnava

Hamude, fostul concurent de la "Puterea dragostei" are o prietena bolnava de cancer. Tanarul cere ajutorul fanilor

Hamude, fostul concurent de la "Puterea dragostei" trece prin momente grele.

O prietena a tanarului sufera de cancer si are mare nevoie de ajutor, ca sa supravietuiasca. Roxana era o femeie fericita si implinita, insa totul s-a schimbat brusc, in urma cu trei ani, cand a inceput calvarul.

hamude

Iata mesajul lui Hamude, prin care cere ajutorul fanilor lui:

"După cum bine știți Roxana Elena Cristache este moderator la mine în grup ea are nevoie de ajutorul nostru. Viata a pus-o la grele încercări. Ea are Cancer la colon, gradul 4 avansat , cu multiple metastaze la oase, glandelor limfatici, plămâni, ovare......povestea a inceput acum 3 ani. Va rog frumos sa o ajutam fiecare cu cât putem", a scris Hamude pe contul lui de socializare.

Tanarul a revenit si cu detalii in ce priveste modul in care doritorii o pot ajuta pe Roxana si, in urma cu putin timp a publicat un nou mesaj:

"Haideti va rog frumos sa o ajutam pe Roxana Elena Cristache sa i oferim o noua sansa la viata !!!!! ea este o luptatoare insa are nevoie de noi !!!! de 3 ani se lupta !!!! orice euro/ conteaza pt ea !!!!! ajuta un suflet cura", a scris Hamude pe pagina lui de facebook.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate