HALUCINANT! S-au calcat in picioare pentru promotii din primele zile ale anului

Ce sorcova? Ce plugusor? Avem un obicei de care nu ne lasam nici în primele zile ale noului an! Avem imagini cum n-ati mai vazut!

##VIDEO96819##Nici bine nu am pasit in noul an ca unii romani au si trecut la ce stiu ei mai bine. Ce jogging in parc sau benzile din sala de fitness? Aici, nu mersul pe jos face piciorul frumos, ci imbulzeala. Iar cine se scoala de dimineata, departe ajunge.

Ati ghicit care este noua traditie la romani? Lupta pentru promotii! Ce le-a lipsit romanilor din Targoviste de au mers iar la „razboi”? S-au dus vremurile in care oamenii se inghionteau pentru tigai ori aspiratoare. Acum, la moda sunt maturile electrice, simplu de manuit si care-si fac treaba mai mult singure.

Vestea ca o asemenea minune se da la pret redus s-a raspandit ca vantul si ca gandul. Dis-de-dimineata, gospodinele fie au venit ele, personal, sa le ia, fie si-au asezat sotii la coada. Iar imediat ce usile magazinului s-au deschis... a inceput batalia adevarata. Cate trei-patru oameni deodata, cu tot cu ale lor carucioare, ar fi vrut sa intre prin spatiul ce nu depasea un metru si jumatate.

Citeste si: BOMBA SERII! Tătaru a spus-o direct: Ei sunt printre cei mai expuși la infectare! - capital.ro

Au zburat maturile electrice de pe rafturi mai ceva ca-n desenele cu vrajitoare. Putini au fost norocosii care au apucat sa puna mana pe una dintre ele. Tigai, noptiere, comode, huse. De toate au luat romanii, amatori de chilipiluri. Si cand ne gandim ca anul abia a inceput!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies