Halit si Defne, surprinsi impreuna de Yildiz! Afla ce se va intampla cu mariajul lor, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Pentru cuplul Halit – Yildiz lucrurile se complica semnificativ.

Zeynep “intra in pamant” de rusine, dupa ce Zehra a dezvaluit tuturor relatia pe care ea o are cu Alihan. Cem este extrem de stanjenit, din cauza situatiei dificile in care a fost pus de catre cea pe care o credea iubita lui, Zeynep, si bunul sau prieten, Alihan.

Dupa evenimentele neplacute din ultimul timp, in care a fost implicata familia lui Yildiz, Halit a devenit irascibil si confuz.

Ender, care si-a dorit sa-l recucereasca pe Halit, se bucura de reusita. Fostul sot al acesteia este din ce in ce mai incordat, in relatia cu tanara lui sotie, si totul inclina “balanta” in favoarea lui Ender.

Pentru cuplul Halit – Yildiz lucrurile se complica semnificativ, cand in vietile lor reapare Defne. Yildiz afla de intalnirea dintre Halit si Defne si reactioneaza in consecinta. Tanara sotie a lui Halit va avea parte de un soc atunci cand Defne o “demasca” in fata sotului.

Citeste si: Cu cine se iubeste in viata reala Zeynep, din serialul “Pretul Fericirii”? Prietenul ei este un model celebru din Turcia

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate