Haina face cadoul! Detalii nestiute despre cazul invatatoarei care cerea spaga parintilor

Credeati ca le-ati auzit pe toate de la invatatoarea filmata in timp ce le cerea parintilor cadouri?

Pentru ca noi am difuzat primii acest material, este de datoria noastra sa va prezentam si restul probelor pe care le avem. Ca tot au deschis inspectorii de la minister o ancheta! Pe ce criterii stabilea invatatoarea valoarea cadourilor pe care trebuiau sa le dea parintii! E de-a dreptul halucinant!

Strategia "doamnei invatatoare" este foarte bine pusa la punct. Nu l-o face haina pe om, dar ii tradeaza buzunarul. Asa ca in functie de aspect, vin si cerintele pentru cadouri. Daca esti om cu scoala si bine imbracat, platesti. Cu alte cuvinte, daca ai destui bani sa te imbraci la moda, trebuie sa dai mai mult si pentru cei care se ocupa de copilul tau. In plus,  ai carte, dai parte?!

Daca esti om cu scoala, cotizatia creste corespunzator. Cel putin, asa lasa de inteles invatoarea intr-o convorbire cu o mamica: "Scoala Maria Rosetti are o situatie speciala din cauza faptului ca exista foarte multi parinti cu posibilitati financiare ridicate", isi explica invatatoarea cerintele.

Dar "nu toti copiii au parinti cu posibilitati materiale ridicate si atunci ei sunt pusi intr-o situatie de frustrare, intr-o situatie de creere de complexe de inferioritate”. Cred parintii care iau atitudine si ii dau de inteles ca nu vor sa mai dea bani. Ce le raspunde invatatoarea? Fara carti noi si "Nu mai facem nicio serbare, nu mai facem nicio activitate, nu mai cheltuim niciun ban!". Iar acum, tineti-va bine! In caz ca ati crezut ca le-ati auzit pe toate, va inselati!

"Este subminare! Adica vreti sa va transmit mesajul ca sunteti tampiti, ca voi nu sunteti niste adulti care stiti sa luati o decizie? Cum sa va spun eu ce aveti de facut?!", se arata revoltata femeia  care ar fi trebuit sa le  fie exemplu copiilor pe care ii educa.

Discutiile privind onorurile de la scoala Maria Rosetti  exista de mai mult timp. Unii dintre parinti au depus si in scris solicitari la Ministerul Educatiei, in urma cu un an. Tot din aceasta cauza, aceasta doamna si-a transferat copilul de la clasa "doamnei" invatatoare. Cu toate plangerile, invatatoarea pare insa de neclintit din postul ei.

A venit si astazi la scoala, dar numai ca sa dea explicatii comisiei de la Minister. Inspectorii au iesit din scoala dupa 7 ore de discutii.  Ancheta continua si maine. Vor fi chemate la scoala toate persoanele care apar pe filmuletul care a declansat intreg scandalul si pe care Kanal D vi l-a prezentat in exclusivitate, de Craciun.
##VIDEO96952##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate