“Hai noroc, România!”, in aceasta seara, de la ora 20:00, Revelionul Kanal D, cu umor din belșug și distracție la maximum, prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi!

,

În aceasta seară, începând cu ora 20:00, Kanal D își invită telespectatorii să urmărească un show unic, absolut special, menit să ofere o noapte de neuitat, așa cum se cuvine, la cumpăna dintre ani.


In articol:

Prezentat de Bursucu si de Ana-Maria Barnoschi,  “Hai noroc, România!”  este show-ul dintre ani în care distracția la superlativ, cu muzică live, momente inedite, dans și bucurie si, nu în ultimul rând, cu  Roata Norocului  aproape.

“Hai noroc, România!”- Revelionul Kanal D, cu umor din belșug, distracție si voie buna!!

Pepe, Theo Rose, Jean de la Craiova, Jador, Mitoșeru și îndrăgiții actori din serialul de comedie “Moldovenii”, Radu Țibulcă,  Petronel Gongeanu și Andreea Lodbă, sunt câteva dintre vedetele care vor fi prezente, în această seară magică alături de telespectatori.

Muzica, dansul și foarte mult umor de calitate ne vor face să pășim în Noul An cu zâmbetul pe buze și sufletele pline de bucurie!

Revelion Kanal D
Revelion ”Hai noroc, România!”, începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Ana-Maria Barnoschi și Bursucu își vor delecta fanii cu o scenetă în care umorul va fi la cote maxime! Din distribuție mai fac parte Emy Alupei, Gabriel Costin, Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu. Situații pline de haz decurg din încercarile lui Bursucu de a se debarasa de noua lui “vecină”, nimeni alta decât Ana-Maria Barnoschi.  

Așadar, vom păși în 2021 cu zâmbetul pe buze, cu optimism debordant, alături de vedete iubite de publicul larg, iar Roata Norocului se va învârti, de data aceasta, pentru a le aduce tuturor celor de acasă și mai multă distracție! “Hai Noroc, România!”

Nu ratați, în această seară, un spectacol unic, inedit, plin de umor și bună dispozitie,  ”Hai noroc, România!”,  începând

cu ora 20:00, la Kanal D.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Voucher de 200 de lei, în schimbul unui bec vechi. Ministerul Mediului lansează programul Rabla pentru becuri

Victorie de moral pentru pro-europeni: în Letonia a câștigat partidul anti-Rusia

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Prețul lemnului, plafonat până în martie 2023. Ce trebuie să știe românii care folosesc soba cu lemne pentru a-și încălzi locuința

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies