Greta a parasit competitia “Bravo, ai stil!”

Gala eliminatorie de aseara, a celei mai indragite emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, s-a terminat cu eliminarea Gretei din competitie, in urma voturilor telespectatorilor. 

O partea dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor competionale, iar altele au dezamagit.

La finalul Galei “Gipsy”, moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, prezinta clasamentul realizat in urma notelor juratilor.

Ocupantele locului 1 au fost Irina, Bianca si Nadina, concurentele acumuland cate 19 puncte fiecare, din partea juriului.

Saptamana aceasta, trei concurente, Greta, Alexandra si Valeria, au primit propuneri pentru eliminare. Cea mai sarguincioasa concurenta, cu cele mai multe stele primite din partea juratilor, pe parcursul intregii saptamani, dintre cele trei propuse, a fost Valeria, cu 8 stele, fapt care a salvat-o, aseara, de la eliminare.

In urma voturilor telespectatorilor, Greta a fost concurenta eliminata, tanara acumuland un procentaj de 4,6 % voturi, fata de Alexandra care a strans 7,7% din voturile publicului.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate