Greii din fotbal, condamnati la inchisoare in "Dosarul Transferurilor"! Afla cat vor sta dupa gratii Copos, Borcea sau MM Stoica!

Copos, 5 ani de inchisoare

George Copos a primit 5 ani de inchisoare, Cristi Borcea - 7 ani, Ioan Becali - 8 ani, Jean Padureanu - 3 ani si GMihai Stoica - 4 ani, Victor Becali - 7 ani, Gica Popescu - 3 ani si Gigi Netoiu -3 ani in celebrul Dosar al Transferurilor.

George Copos a primit 5 ani de inchisoare, Cristi Borcea - 7 ani, Ioan Becali - 8 ani, Jean Padureanu - 3 ani si Mihai Stoica - 4 ani, Victor Becali - 7 ani, Gica Popescu - 3 ani si Gigi Netoiu -3 ani in celebrul Dosar al Transferurilor. Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat, in urma cu cateva minute in apelul DNA impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti care i-a achitat pe toti cei 8 grei ai fotbalului romanesc implicati in "Dosarul Transferurilor", si anume fratii Ioan si Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Jean Padureanu si Gigi Netoiu.

 Decizia Curtii nu este definitiva, ea poate fi atacata cu recurs.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata, in
2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Netoiu, Cristian Borcea, in legatura cu efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal. In rechizitoriul DNA sunt prezentate 12 transferuri ale unor fotbalisti romani efectuate de la cluburile Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti, Gloria Bistrita si Otelul Galati catre cluburi din strainatate, in perioada 1999 - 2005.

Este vorba despre transferurile jucatorilor Cristian Dulca - realizat in ianuarie 1999, de la clubul de fotbal Rapid Bucuresti la clubul sud-coreean Pohang Steelers, Iulian Arhire - de la clubul Otelul Galati la Pohang Steelers, realizat in martie 1999, Cosmin Contra - de la Dinamo la Deportivo Alaves, realizat in iunie 1999, Ionel Ganea - de la clubul de fotbal Gloria Bistrita la VfB. Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie
2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate