Grea e munca de primar! Iata cati edili pot fi gasiti la birou intr-o zi de lucru VIDEO

,
Grea e munca de primar! Iata cati edili pot fi gasiti la birou intr-o zi de lucru VIDEO

Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea. Asa zice o vorba din popor , pe care realitatea o contrazice insa.

 Daca la oras angajatii statului trebuie sa fie la program pentru ca nu se stie cine ii cauta si cand, la tara lucrurile sunt mai lejere.. Primarul pleca si vine cand vrea, secretara isi face programul in functie de primar ...si uite asa timpul trece, leafa merge .

Ca sa ne facem o idee am luat la pas mai multe localitati din Vrancea , incercand sa dam de urmele alesilor. Nu am batut la usa nici la prima ora nici la ultima din program..ci pe la mijloc ..Prima oprire o facem la primaria din comuna :Campineanca. 

Plecam de la campineanca si ne incercam norocul in urmatoarea localitate. Ne facem curaj si batem la usa capitonata, a primarului din Brosteni. Zece minute mai tarziu batem la alte usi, ale primariei din mera. 

In mai putin de o ora si in trei primarii diferite ne dam seama ca edilii exista..dar lipsesc cu desarsire vorba lui nenea Iancu . Nu ne descurajam si continuam sa ii cautam pe altii...Dupa sapte kilometri ajungem in comuna Mera. Aici ghinion - primarul tocmai ce plecase, unde, nimeni nu stia nimic.  Cinci minute mai tarziu, o alta primarie. 

Insistam totusi si mergem la primaria din campuri..poate domn' primar e la lucru. Curiozitatea ne determina sa facem acelasi lucru intr o alta zi...asa ca batem la alte usi pe care scrie cu litere de o schioapa : primar Carligele.

Ultima oprire o facem la primaria din Golesti, cu speranta ca poate -poate. Nu il gasim edilul, ci viceprimarul. Nu ne ramane decat sa speram ca intrevederea, fie ea si intre patru ochi a fost in beneficiul localitatii.Una peste alta, din opt primari cautati la birou, n-am gasit niciunul. In spatele unor sedinte la judet sau a lucrului pe teren , lipsesc de la serviciu fara ca nimeni sa ii traga de maneca.

 

Citește și:

Cum a murit sefa UPU Fetesti, infectata cu coronavirus, fara boli cronice? Medicul Mioara Neagu avea doar 48 de ani

Unde poți dona haine și îmbrăcăminte în București pentru oamenii nevoiași

Cum scapi de gândacii de bucătărie. 7 metode eficiente

Acte și documente necesare schimbării permisului auto în 2021

Cât costă un kw de energie electrică


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies