GRAVIDA din IMAGINE a facut un gest care a REVOLTAT pe toata lumea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:09

Unele femei primesc darul de a ramane insarcinate fara sa treaca prin multe incercari sau sa depuna efort in acest sens si nu pretuiesc aceasta sansa.

 Daca unele femei au nevoie de timp, bani si efort fizic cat si spiritual sa ramana insarcinate, altele pot foarte usor sa devina mame si nu pretuiesc acest lucru. Este si cazul acestei tinere care a ramas insarcinata. In loc sa aiba grija si sa se protejeze cat mai mult, femeia face tot felul de excese, iar unul dintre ele este bautura. Ea a fost surprinsa in timp ce dormea cu o sticla de bautura pe pantece.
Cu o sarcina avansata vizibil, tanara nu stie la ce riscuri isi expune fatul.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/-208612-183b03c445029af38b545b9f1902f4d8.jpgTinand cont de faptul ca organele fetusului se afla in plin proces de formare, acesta este deosebit de vulnerabil. In consecinta, gravida trebuie sa renunte la alcool imediat dupa ce sarcina este confirmata- ceea ce nu inseamna sa intri in panica daca ai baut o bere sau un pahar de vin cu o seara inainte de a afla ca esti insarcinata!

Nu uita ca niciodata nu este prea tarziu sa faci ceea ce este mai bine pentru viitorul bebelus, asa incat
redu la minimum alcoolul- sau, si mai bine, nu mai bea deloc. Micutul ar putea fi expus unor probleme de intarziere a dezvoltarii mentale si el insusi risca sa devina alcoolic la maturitate.