Glamour-Centre Remodelare Corporala si Adina Scurtu prezinta... The Business of Being a Woman

Glamour-Centre Remodelare Corporala si Adina Scurtu prezinta... The Business of Being a Woman

Adina Scurtu a pozat topless in stil Glamour in calitate de imagine a campaniei The BUSINESS of being a WOMAN, noua campanie de promovare a lantului de centre Glamour - Remodelare Corporala (Victoriei,Unirii,Decebal-din 15 ianuarie)

Prin The BUSINESS of being a WOMAN -  Glamour - Centre de Remodelare Corporala are ca principal target femeile de afaceri, doamnele care sunt constiente ca feminitatea este cea mai profitabila din toate timpurile si o folosesc ca atare, insa la modul decent, elegant si sofisticat si care inteleg ca si feminitatea, ca orice alta afacere, presupune investitii inteligente si eficiente. 

"Glamour - Centre de remodelare corporala este cea mai buna investitie in afacerea de a fi femeie"
, a declarat Adina Scurtu.

A fi femeie este fara urma de indoiala cea mai profitabila afacere din toate timpurile. Forta de atractie generata de o femeie puternica, ingrijita, senzuala la modul elegant si sofisticat, independenta mai ales financiar si deci stapana absoluta pe propriul destin spulbera bariere, deschide usi, determina alegeri si decizii subiective favorabile ei, dar mai ales determina caderea tuturor corpurilor din jur la picioarele sale.

Contrar  aspectului Adinei din pozele de promovare ale Glamour - Centre Remodelare Corporala [poze care desi nu sunt prelucrate in Photoshop, au fost atent stilizate] diagnoza ce i-a fost efectuata cu cateva zile inainte de shooting nu arata deloc bine: 84-69-84, 49 kg la 1.56m, 2-3 gradul de celulita, musculatura netonifiata.

Colaborarea dintre Adina si Glamour-Centre de Remodelare Corporala consta intr-un pariu: ea parieza pe faptul ca este imposibil sa ajunga la o forma de vis pana de Revelion. Glamour pariza pe faptul ca o luna si jumatate este timp arhi-suficient pentru o remodelare impecabila, combinata cu relaxare si revigorare. Primele rezultate demostreaza nu doar ca va pierde pariul si faptul ca Glamour - Centre de remodelare corporala este cea mai buna investitie in afacerea de a fi femeie.  

Afla mai multede pe Facebook.com/centruremodelare, Salon-victoriei.ro ;www.salon-unirii.ro si GlossyMagazine.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate