Gigi Becali spera ca va fi ELIBERAT! Iata cum a incercat sa ii impresioneze pe judecatori

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:57

Gigi Becali a rabufnit la Curtea de Apel din Constanta. El a avut un nou termen privind contestatia avocatilor sai cu privire la eliberarea pe caz de boala. Aflati care au fost cuvintele milionarului!

"Domnul cel tare si puternic, Imparatul Hristos este imparatul slavei". Gigi Becali spera ca divinitatea il mai poate ajuta sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze pe caz de boala. Dupa ce a strigat din rasputeri numele sfinte, latifundiarul a scos crucea de lemn din buzunar si a lipit-o de geamul dubei in care a fost transportat.

Gigi Becali a venit la Curtea de Apel tot cu gulerul cervical.

La intrarea in institutie si-a ridicat, disperat, privirea catre camerele de filmat, semn ca voia sa vorbeasca cu presa. A ridicat mana in semn de salut, iar apoi jandarmii l-au grabit catre intrare, moment in care Gigi Becali s-a aratat deranjat.

Daca pana acum, avocatii cereau eliberarea latifundiarului pentru o operatie in afara tarii, acum ei s-au razgandit: "avem oferte din partea unei clinici din Romania care poate asigura toate conditiile necesare pentru aceasta interventie".


Becali a mai precizat ca nu vrea ca inainte de operatie sa imbratiseze gardianul, ci vrea sa ii fie familia alaturi. Mai mult, el a spus ca vrea ca inainte de interventia chirurgicala sa stea 2-3 zile la o manastire. Maine se va pronunta sentinta in acest caz.
##VIDEO106250##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!