Giani Kirita, Catalin Cazacu si Victor Slav, exercitiu inedit de imaginatie! Iata cum si-au inchipuit ca pot cuceri cea mai frumoasa femeie din lume! Ce cuvinte ticluite au ales!

Giani Kirita, Catalin Cazacu si Victor Slav au demonstrat ca pot cuceri cea mai frumoasa femeie din lume.

Invitati in platoul "Teo Show", Giani Kirita, Catalin Cazacu si Victor Slav au acceptat provocarea lansata de Teo si Bursucu de a demonstra tuturor ca sunt romantici si pot cuceri chiar si cea mai frumoasa femeie din lume, apeland la cateva trucuri de exprimare.
Cel care a spart gheata a fost Victor Slav, care si-a imaginat ca are in fata sa cea mai frumoasa femeie din lume, in ciuda faptului ca initial a afirmat ca nu poate face acest exercitiu de imaginatie deoarece are deja acasa o femeie frumoasa pe care o iubeste enorm.

Prezentatorul TV a uimit intreaga audienta prin cel mai emotionant discurs dedicat celei mai frumoase femei din lume. Imaginandu-si ca are totusi in fata sa cea mai frumoasa femeie din lume, Victor Slav si-a exprimat admiratia si i-a inchinat cateva versuri romantice.

"Eu nu agat femei, eu nu vorbesc cu oricine, eu nu ma bag in seama cu oricine! Daca e cea mai frumoasa femeie din lume si o vad in fata ochilor, o sa zic: 'Cred ca nu are rost sa va spun ca aratati atat de frumos si sunteti minunata, pentru ca asta ati auzit de multe ori! Sunt frunze care nu cad desi vantul bate puternic si oameni care nu se uita desi uitarea e o lege a naturii!", a spus Victor Slav.

Pe de alta parte, Catalin Cazacu a fost mai pragmatic si a afisat o atitudine directa fata de cea mai frumoasa femeie din lume, pe care si-a imaginat-o alaturi. Acesta i-a facut cateva complimente si apoi a cerut-o in casatorie.

"Ma scuzati, superba domnisoara! As vrea sa spun ca va iubesc si ca as vrea sa va iau de sotie!", a spus Catalin Cazacu.

In ceea ce il priveste pe Giani Kirita, fostul fotbalist a preferat sa compuna rapid un text inedit folosindu-se de cateva cuvinte cheie hazlii.
"Pot sa-mi iau niste cuvinte din joculetul acela? 'Draga mea, ma simt ca un vulcan cand te vad! As pune pe tine multa frisca! Am merge tot timpul numai la plaja! Si o sa mancam crutoane pana lesinam!", a zis Giani Kirita.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate