Geta Sterp a răbufnit pe Instagram:" Luați-le și puneți, vă rog, acolo la titlu unul cum numai voi știți. Îmi astept și mesajele de hate." Ce a deranjat-o atât de tare pe sora lui Culita Sterp

Author: Alice Popescu

Geta Sterp a tunat si a fulgerat pe contul de Instagram in care a atras atentia celor care preiau story-uri ale familiei Sterp.

Geta Sterp nu a mai suprtat și a răbufnit pe Instagram unde i-a luat la rost pe cei care publica pe conturile de Youtube știri despre familia Sterp și dau titluri bombastice. Tânără nu s-a mai putut abține și a folosit un limbaj ceva mai dur și care nu o caracterizează deloc, însă se poate înțelege supărarea din tonul vocii și din cuvintele folosite.

Geta Sterp a tunat si a fulgerat pe Instagram :"Luati-le, va rog, si pe astea si puneti, va rog acolo la titlu un titlu din ala de c..t cum nu mai voi stiti

"Bretonul, breton, centura centura..mai, haideti, voi, aia cu conturile alea de Youtube care toate story-urile ni le furati, nu poti sa pui absolut nimic ca voi le luati.

Luati-le, va rog, si pe astea si puneti, va rog acolo la titlu un titlu din ala de c..t cum nu mai voi stiti, asa:"Sora lui Culita Sterp a ajuns la spital in stare grava dupa ce si-a taiat breton si n-a mai vazut nimic vreo doua zile. Si acum, va dati seama ca imi astept si niste mesaje din alea de hate in care o sa imi spuneti, vai, nesimtito, dar ce urat mai vorbesti ca i spus cuvantul rahat.
Si voi, printesele alea care imi scrieti ca eu am zis acel cuvant magic! Eu stiu ca nu va c...ti, ca voi nu mergeti nici la baie ca voi, printesele nu..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Geta este sora cea mica a lui Culita Sterp si tot ea este cea care publica constant pe Youtube vlogguri in care o are in centrul discutiilor pe mama Geta, capul familiei Sterp care nu a avut tocmai o viata usoara cresacand patru copii si cu un

sot care a parasit-o la greu. Mai mult, tot Geta a fost cea care a indemnat-o pe mama ei sa vorbeasca despre celebrul episod in care fostul sau sot i-a dat foc la haine.

Geta Sterp, vlogg-uri de sute de mii de vizualizari cu mama Geta

"Mi-a interzis să port tocuri. M-am dus la rău să spăl hainele, eram fericita că am fost la nunta cu el cu voi toți, am făcut rost de bani să cinstim.

Când am venit de la rău, am văzut în curte un foc, nu era că acum și era o bucata de material negru. Vai, aia mi-o fost gândul. Mi-a dat foc la costumul negru, nou-nouț. Amc rezut că s-o năruit cerul pe mine. M-am saturat, nu m-am mai dus la munca. Am răbdat-o și pe asta. Mi-a părut așa rău de costumul ăla. Doar atunci l-am luat pe mine."

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!