Gestul la care a recurs Liviu Dragnea în timp ce era cu Irina Tănase! Fostul lider PSD a angajat un detectiv, ca să o urmărească pe fosta lui parteneră

,
Liviu Dragnea

Gestul la care a recurs Liviu Dragnea în timp ce era cu Irina Tănase! Fostul lider PSD a angajat un detectiv, ca să o urmărească pe fosta lui parteneră

[Sursa foto: Facebook Liviu Dragnea]

S-au aflat noi detalii în privința relației fostului lider PSD cu Irina Tănase. Se pare că Liviu Dragnea ar fi angajat un detectiv care să o urmărească pe fosta lui parteneră.


In articol:

După ce au apărut mesajele dintre Irina și presupusul ei amant, Liviu Dragnea a transmis pe Facebook un mesaj prin care a dat de înțeles că este singur.

Se pare că fostul lider PSD nu prea avea încredere în Irina, motiv pentru care acesta ar fi angajat un detectiv care să-i urmărească orice mișcare a fostei lui partenere.

Liviu Dragnea ar fi angajat un detectiv care să o urmărească pe Irina Tănase

Se pare că fostul lider PSD nu prea avea încredere în iubita lui, astfel că a decis să angajeze un detectiv care s-o urmărească pe Irina Tănase. Politicianul ar fi știut deja despre presupusul amant al tinerei, deoarece a primit mai multe poze și mesaje între ea și amantul ei. 

Citeste si: Liviu Dragnea, prima apariţie după despărţirea de Irina. Cu ce femeie a fost văzut fostul lider PSD

Pentru că a vrut să-i demonstreze că nu îl înșală, Irina l-a pus pe presupusul amant să vorbească la telefon cu Liviu Dragnea pentru a-l asigura că nu se întâmplă nimic între ei. 

Liviu Dragnea: „Nu o să mă vedeți comentând relațiile nimănui. Nici pe ale mele”

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea: „Nu o să mă vedeți comentând relațiile nimănui. Nici pe ale mele”

[Sursa foto: Facebook Liviu Dragnea]

După apariția mesajelor dintre Irina Tănase și presupusul ei amant, Liviu Dragnea a susținut cu tărie că nu vrea să își spele rufele în public, fiindcă este sub demnitatea lui. 

„Păi de ce trebuie să comentez eu? Poate să apară orice, am spus-o și aseară: eu când iau decizii, le iau asumat, le iau ca să fie mai bine, atât mie, cât și celorlalți implicați, și mă țin de ele.

Eu nu îmi discut viața privată și nu îmi spăl rufele în public în modul ăsta. Nu am făcut-o niciodată, credeți-mă. 

Citeste si: Cine a vrut să o despartă pe Irina Tanase de Liviu Dragnea. Fosta iubită a pliticianului face primele dezvăluiri: "Nu doresc să port vreun război nici cu Codrin Stefanescu, nici cu altcineva!"

Și nu am mare respect, în general, pentru oamenii care fac așa ceva.

Nu îmi stă în caracter. Orice ar mai apărea, reacția mea va fi tot asta: sunt un om cu educație, am respect pentru viața privată a oamenilor și nu o să mă vedeți pe mine vreodată punându-mi mâinile în șold și comentând relațiile nimănui. Implicit, nici pe ale mele. Din punctul ăsta de vedere, poate să apară un serial întreg, eu nu intru în acest joc pentru că este sub demnitatea mea de bărbat, de om cu educație, de om politic.”, a spus Liviu Dragnea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele declarații publice ale lui Paul, presupusul amant al Irinei Tănase: "Am cunoscut-o pe Irina în urma cu mai bine de 10 ani!"

Criptomonedele se prăbușesc. Avertismentul experților

TOTI CHIRIASII si cei din GAZDA sunt VIZATI! POLITIA a facut ANUNTUL, se va ramane fara BULETINE

Irina Tănase a rupt tăcerea după despărțirea de Liviu Dragnea! Ce mesaj i-a trimis politicianul în miez de noapte

Presupusul amant al Irinei Tănase îi cerea bani în timp ce era împreună cu Liviu Dragnea! „Strâmbă din nas la orice”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies