GEST SOCANT. Si-a dat FOC intr-o banca din disperare ca i s-a facut o mare nedreptate!

Gest socant al unui barbat din Iasi! Omul si-a dat, foc in fata clientilor si angajaþilor unei banci dupa ce a strigat cu disperare ca i se face o nedreptate.

Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un profund impact emotional! Barbatul, in varsta de 48 de ani, a vedat nervos in fata ghiseului. Venise sa scoata bani din contul fiicei sale, dar i s-a spus ca procedura e mai complicata si ca o sa mai dureze ceva timp. Scos din minti, omul a facut ceva ce nimeni nu se-astepta: si-a dat foc!

Viata barbatului s-a complicat acum o saptamana cand a venit din Italia in Romania ca sa-si ajute mama grav bolnava. Aici a aflat ca banii pentru tratament depasesc cu mult suma pe care si-a imaginat-o. A gasit, insa, o solutie de criza: sa ia din contul pentru zile negre deschis pe numele fiicei stabilite si ea peste hotare. Deranjat ca rezolvarea intarzie sa apara omul a clacat.

Gestul lui extrem i-a socat pe toti cei prezenti la acea ora in institutia bancara. Din fericire, clientul nemultumit a scapat doar cu cateva arsuri pe fata. Le-a spus oamenilor legii ca ii pare rau pentru gestul sau.

##VIDEO134772##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate