Georgiana Lupu, mărturisiri neașteptate despre experiența la Survivor România 2021. Faimoasa a spus cine ar putea câștiga marele premiu: ”Eu îmi doresc să câștige...”

,
Georgiana a spus totul
Cine va castiga Survivor Romania 2021

Georgiana Lupu a dezvăluit cine este persoana care va câștiga Survivor România 2021. Faimoasa a povestit despre experiența sa în competiția din Republica Dominicană.


In articol:

Faimoasa a dezvăluit care este concurentul care va câștiga marele premiu pus în joc la Survivor România 2021. Georgiana Lupu a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența sa în competiția din jungla dominicană.

Georgiana Lupu, dezvăluiri despre Survivor România 2021

Georgiana Lupu a părăsit competiția Survivor România, după ce a fost propusă spre eliminare de persoana care i-a promis că nu o va vota niciodată, Jador. Ea a avut cele mai puține voturi din partea publicului, astfel a fost nevoită să părăsească competiția.

La momentul respectiv, Faimoasa s-a simțit trădată de cel care i-a promis că nu o va vota niciodată, ea îl considera prieten pe Jador și chiar s-a apropiat de el și i-a povestit despre greutățile și încercările la care viața au pus-o.

În cadrul unui interviu, Georgiana Lupu a vorbit despre experiența sa la Survivor România, dar și despre marele câștigător. Se pare că Georgiana se gândește deja la persoana care va câștiga.  

"Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile.

De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur.

Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii", a declarat Georgiana Lupu.

Georgiana Lupu, Survivor România
Georgiana Lupu, despre experiența la Survivor România

Citeste si: Georgiana Lupu, îndrăgosită de Jador?! Faimoasa a spus adevarul: "Îmi place"

Faimoasa a mai precizat că s-a simțit trădată de mai multe persoane din echipă printre care, Alexandra Stan, Zannidache și Cosmin Stanciu.

"M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși.

Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare", a mai spus Georgiana.

Gorgiana Lupu: ”Eu nu am dușmani” 

În ceea ce privește relația cu ceilalți concurenți, Georgiana recunoaște faptul că și-a făcut câțiva prieteni, Elena, Majda și chiar și Simona.

Totodată, Georgiana a mai spus că fiecare persoană are multe calități, iar tensiunile se vor sfârși după această emisiune.

"Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la Faimoși, Elena, Majda, Simona. Și din echipa Războinicilor consider că mi-am făcut prieteni. Cand vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune.

Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, Faimoși și Războinici, au foarte multe calități", a mai adăugat Georgiana Lupu. 

Citeste si: Georgiana Lupu, dezvăluiri incredibile după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „M-au dat afară că eram foarte bună. Dacă mai erau două săptămâni, trei...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primele imagini cu Georgiana de la Survivor România 2021 după ce s-a întors în țară. Ce a spus despre relația cu Jador: „Eu pe Jador l-am văzut...”

România dă drumul la spectacole în aer liber cu 500 de oameni

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Declaratii in premiera ale Georgianei Lupu de la aeroport! Concurenta a recunoscut pe cine a pus ochii la Survivor Romania 2021! Este vorba de nu unul, ci doi barbati!

Elena Marin, socata de ce i-a spus Georgiana despre discutia dintre Zannidache si Cosmin Stanciu. Faimoasa nu reuseste sa isi revina nici acum

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies