Primele imagini cu Georgiana de la Survivor România 2021 după ce s-a întors în țară. Ce a spus despre relația cu Jador: „Eu pe Jador l-am văzut...”

,
Georgiana Lupu s-a întors în România
Georgiana Lupu s-a întors în România [Sursa foto: Captură KANAL D]

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România 2021, s-a întors în țară după ce a părăsit competiția. Ce declarații a făcut pe aeroport despre Jador?


In articol:

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România 2021, s-a întors din Republica Dominicană și a făcut primele declarații referitoare la eliminarea ei din competiție și la relația pe care a avut-o cu Jador. Ce a spus despre Faimos?

Georgiana Lupu, din nou acasă după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021 

Drumul Georgianei Lupu în competiția Survivor România 2021 a luat sfârșit după ce Jador a votat-o spre eliminare. Pentru că a primit cele mai puține voturi din partea publicului fosta concurentă din echipa Faimoșilor a fost eliminată din competiție, iar acum s-a întors în țară.

Vizibil emoționată, Georgiana a dezvăluit că s-a simțit trădată de Jador, având în vedere că acesta ar fi promis că nu o va vota niciodată, impresionat de povestea de viață a fostei concurente de la Survivor România 2021. În cele de urmă, Jador a nominalizat-o spre eliminare pe Georgiana, însă aceasta este convinsă că Faimosul nu a făcut altceva decât să respecte dorința echipei.

Citeste si: Georgiana Lupu, dezvăluiri incredibile după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021: „M-au dat afară că eram foarte bună. Dacă mai erau două săptămâni, trei...”

Primele imagini cu Georgiana Lupu în România
Primele imagini cu Georgiana Lupu în România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România 2021
Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Georgiana Lupu a mărturisit că îl vede pe Jador ca pe un frate și că este modelul

ei în viață.

„M-am simțit trădată. Nu mă așteptam din partea lui să mă voteze, consider că el a făcut mai mult ce a vrut echipa, nu ce a vrut el din suflet. M-a durut foarte tare că m-a votat. Eu pe Jador l-am văzut ca pe un frate. Lumea ne-a văzut un pic apropiați, lumea a crezut că mie îmi place de el, dar nu, eu l-am văzut ca pe un frate și pur și simplu este un model pentru mine în viață.

(...) În primul rând vreau să mă odihnesc, în al doilea rând vreau să îmi fac toate poftele, să mănânc tot ce îmi era poftă, în al treilea rând vreau să pregătesc niște surprize pentru fanii mei, dar asta după ce îmi revin pentru că eu sunt psihic foarte obosită.”, a spus Georgiana Lupu la scurt timp după ce a ajuns în România. 

Pentru fosta concurentă de la Survivor România 2021 urmează o perioadă de relaxare, după cum chiar ea a dezvăluit, aceasta simțind nevoia să se odihnească și să își recapete puterile. 

Citeste si: Ce mănâncă Georgiana Lupu după ce a părăsit Survivor România 2021: "Mamă, mamă, mamă..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Georgiana Lupu, dezvăluiri despre Jador. Fosta Faimoasă de la Survivor România a dat tot din casă: "Nu mă așteptam! Îmi spunea..."

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România! Fosta Faimoasă și-a lăsat fanii fără cuvinte!

Georgiana Lupu de la Survivor România este vedetă pe TikTok! Videoclipurile Faimoasei au mii de vizualizări

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies