George Zafiu: "Nu pot sa trec pe strada pe langa un copil fara a-l privi"! Sprijina si TU copiii fara copilarie

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:45

George Zafiu, realizatorul emisiunii “Desteptarea” de la Europa FM, sustine campania “Un apel pierdut, o copilarie pierduta”, initiata de Kanal D si Asociatia Telefonul Copilului alaturi de partenerii Europa FM si trustul Ringier.

Invitat luni, 12 noiembrie, in platoul emisiunii “ Draga mea prietena ”, Geoge Zafiu a afirmat  ca “simte” cand un copil este necajit si ca nu poate sta nepasator in fata acestui fapt. 

“Nu pot trece pe strada pe langa un copil fara a-l privi; stiu exact daca este suparat…citesc intr-o fractiune de secunda ceea ce simte copilul acela si ma gandesc ca n-as putea sa ma uit la Alexandra (n.r.

fiica lui) si sa o vad trista, ca o deranjeaza ceva si sa nu ii spun un cuvant bun”, a declarat acesta. 

 

Kanal D,  Asociatia Telefonul Copilului,  Europa FM si trustul Ringier,  prin publicatiile Libertatea si Libertatea pentru femei, au relansat, incepand din 12 noiembrie, campania  „ Un apel pierdut, o copilarie pierduta ”, pentru a veni in sprijinul copiilor care au nevoie de ajutor.

 Pentru al doilea an, consecutiv, vedetele Kanal D devin astfel ambasadorii copiilor care nu au pe nimeni sa ii asculte sau care sa ii salveze din situatii limita. 

 

La Telefonul Copilului raspund asistenti sociali si psihologi, oameni pregatiti sa ofere consiliere specializata si sa intervina in cazuri extreme. Din pacate, numarul acestora este insuficient pentru sutele de apeluri disperate. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cine este asistenta care a murit de tristețe după ce a suferit trei avorturi spontane. Durerea pierderii sarcinilor a fost prea mult

„Sustin campania pentru ca imi doresc foarte mult ca fiecare copil aflat in dificultate sa gaseasca un raspuns si spijin inca de la primul apel la Telefonul Copilului. Printr-un singur SMS la 8848, in valoare de

2 euro, poti si tu schimba in bine viata unui copil! ”, a adaugat George Zafiu. 

 

Prin campania „Un apel pierdut, o copilarie pierduta” se doreste strangerea  fondurilor  necesare pentru suplimentarea numarului de specialisti care sa preia apelurile copiilor la Telefonul Copiluli 116 111, cat si pentru extinderea programului de lucru si a infrastructurii tehnice. 

Numarul de sms 8848 este activ pana la 31 decembrie si este valabil in retelele de telefonie mobila Cosmote, Orange si Vodafone

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies