Genco este “doborat”! Afla ce plan secret are Hazan pentru a-si salva familia din infern, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20.00, la Kanal D!

Hazan, Melek si Nilufer se bucura de tot sprijinul lui Fikret si impreuna reusesc sa-i vina de hac lui Genco.

Murat pune, fara sa vrea, in pericol intreaga familie. Dusmanii tanarului ataca intreaga familie Kaleli. Cand Fikret afla ce se intampla, barbatul le sare imediat in ajutor membrilor familiei Kaleli.

serialul "<a target=

Genco se bucura de “atentia” fiului sau, Tarik, care s-a hotarat sa grabeasca nunta cu Mercan. Cei doi tineri si-au dat seama ca se potrivesc si ca suferintele indurate in trecut i-au apropiat. Nici Genco si nici Cemil, tatii viitorilor miri, nu stiu, insa, ca tinerii au un plan ascuns. La scurt timp de la nunta fiului sau, Genco va avea parte de “un alt” Tarik.

Hazan se bucura de toata atentia si iubirea lui Ferhat care ii este in preajma mereu frumoasei fete. Cei doi tineri traiesc fericirea sentimentelor pe care le nutresc reciproc.

serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Cu toate acestea, Hazan vede suferinta continua a surorii si mamei sale, si decide sa locuiasca in casa lui Genco, impreuna cu acestea. Hazan are un plan secret pentru a-si salva familia din calvarul pe care-l traiesc acestea alaturi de Genco. Hazan, Melek si Nilufer se bucura de tot sprijinul lui Fikret si impreuna reusesc sa-i vina de hac lui Genco. Genco este “doborat”.

serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Familia Kaleli are parte de o mare bucurie. Masal, fiica lui Nefes si Tahir, intregeste familia.   

Citeste si: Stiati ca Nurgul Yesilcay si Ezgi Asaroglu au impartit acelasi barbat? Iata cum au ajuns cele doua actrite mari rivale!

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins celebrul actor Timucin Esen!

Citeste si: Nefes, protagonista din "Lacrimi la Marea Neagra", schimbare inedita de look! Iata cum si-a tuns parul frumoasa Irem Helvacioglu, la scurt timp dupa incheierea filmarilor pentru serial!

serialul "Lacrimi la Marea Neagra" 

Citeste si: Ferhat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cum a fost surprins tanarul Ali Ersan Duru la sala de fitness, cu patratele la vedere!

Citeste si: Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", poveste de dragoste ca-n filme! Iata pe cine iubeste celebra actrita Oyku Gurman, in viata reala!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate