Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", poveste de dragoste ca-n filme! Iata pe cine iubeste celebra actrita Oyku Gurman, in viata reala!

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite si cantarete din Turcia.Oyku Gurman s-a născut în Istanbul în 4 august 1982 și și-a început educația muzicală la o vârstă fragedă. A absolvit Liceul de Arte Plastice, in cadrul Conservatorului de Stat si Universitatea Tehnică din Istanbul. În paralel a luat lecții private de vioară și canto, fiind extrem de pasionata de muzica si a urmat si cursuri de actorie.

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" imbina cu succes actoria cu muzica!

Oyku Gurman a interpretat ca solistă în diferite ansambluri flamenco și orchestre școlare. În perioada 2007-2010 a cântat în formația "Öykü ve Berk" alături de fratele ei geamăn. Mai mult decat atat a realizat si doua albume de muzica impreuna cu fratele ei, "Kısmet" (2007) și "Iki Arada" (2009), care au fost foarte apreciate și le-au adus numeroase premii. In anul 2011 și-a început cariera solo și a lansat încă două albume: "Bir Başka" și "Bitti Rüya".

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Talentul si carisma au propulsat-o rapid printre cele mai apreciate artiste ale momentului in Turcia, ceea ce i-a adus numeroase oferte din partea marilor case de productie. Astfel ca aceasta a acceptat provocarea si a inceput sa joace in primul ei serial e televiziune, in anul 2014, in "Urfalıyam Ezelden", apoi in 2015, in "Aşk zamani" si in 2018 "Lacrimi la Marea Neagra".

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

In ceea ce priveste personajul Asiye pe care îl interpretează, in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", actrița a spus într-un interviu: “Sunt o regină a mimicii. Am talent, dar ca să îl pun în valoare am nevoie de un astfel de personaj; vreau ca publicul să descopere și partea mea amuzantă, distractivă, vorbăreață și hiperactivă care nu se poate arăta când cânt. Cred că de la emisiunea Boyalı Direk nu am mai putut să arăt lumii cum sunt eu de fapt. Personajul Asiye mi-a deschis această ușă.”

Oyku s-a căsătorit cu cântărețul Yavuz Bingöl în 2015. Opt luni mai târziu cei doi s-au despărțit, iar in prezent, actrița este într-o relație cu sarmantul Fatih İçmeli. Iata ce relatie reusita au cei doi si cat de bine se potrivesc:

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Citeste si: Ferhat din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cum a fost surprins tanarul Ali Ersan Duru la sala de fitness, cu patratele la vedere!

Citeste si: Tanara Melek din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu Genco, tatal ei vitreg, dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprinsa adolescenta alaturi de celebrul Ugur Cavusoglu, dupa incheirea productiei!

Citeste si: Nurgul Yesilcay (protagonista din serialul "Gulperi") mandra de fiul ei, Nejat! Iata cum arata la 14 ani si cat de apropiat este de cea care i-a dat viata!

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate