„Găteam câte două trei feluri de mâncare pe zi. Sunt genul acela de om pe care îl apucă foamea exact când nu are voie.”: Cum își menține Marina Almășan silueta

Autor: Cristina Mocanu

Cunoscuta prezentatoare TV, Marina Almășan, a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: youtube.com

Cunoscuta prezentatoare TV, Marina Almășan, a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”unde a vorbit despre ceea ce îi place să  mănânce, dar și despre modul în care își menține silueta.

Marina Almășan a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre modul în care își menține silueta. Pe vremea când trăia soțul ei, Victor Socaciu, aceasta obișnuia să gătească și câte două – trei feluri de mâncare. Iată ce spune Marina Almășan despre silueta sa și despre eforturile pe care le face pentru a se menține mereu în formă.

Cum își menține silueta prezentatoarea TV, Marina Almășan

Una dintre cele mai cunoscut și longevive prezentatoare TV a din România a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns celor mai provocatoare întrebări.

Despre Marina Almășan se știe faptul că este pasionată de gastronomie încă din adolescență. Aceasta a absolvit Cursurile Academiei Coreene de o zi pentru gătit, din Seul. Cu toate aceasta, Marina a recunoscut că de-a lungul timpului a reușit să ardă nu mai puțin de 9 feluri de mâncare, iar această pasiune este atât de mare încât a luat în calcul

să își deschidă și un restaurant. Totuși, prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat. Care este secretul ei?

Curioasă, Denise Rifai a întrebat-o pe Marina Almășan „Cum își menține silueta o bucătăreasă bună?”, iar ea a răspuns fără să ezite că: „În primul rând, în ultimii ani după ce mi s-au răsfirat copiii, nu îmi mai exersez talentele de bucătăreasă.

Am fost perfectă atunci când aveam o familie mare și găteam câte două, trei feluri de mâncare pe zi, iar când Victor s-a îmbolnăvit, găteam și mâncare de regim în paralel cu mâncarea obișnuită. Acum, sunt mai mult pe salate, pe diete mediteraneene. Nu mănânc, am renunțat la carne. Cred că mă ajută să îmi mențin greutatea. Mă lupt cu mine însămi, pentru că sunt genul acela de om pe care îl apucă foamea exact când nu are voie, adică după orele 7-8 seara și acolo trebuie să duc lupte cu mine însămi.
De cele mai multe ori sunt înfrântă. Deci, drumul spre frigider îmi încheie ziua. Mai fac și sport. Nu cu tenacitatea cu care mi-as fi propus. Reușesc să ajung măcar o dată pe săptămână la sală, teoretic de două ori. Am un antrenor care nu se uită la vârsta mea și mă pune să fac cele mai complicat exerciții cu putință spunându-mi tot timpul „Hai că poți, hai că poți!” Parcă este Simona Halep, iar eu încerc să pot să nu mă fac de râs, dar obrazul subțire cu cheltuială se ține.
Nu este ușor să fac foamea. Nu mai țin minte când am mâncat ultima prăjitură.”

Citește și: Ce studii are de fapt Marina Almășan: Aceasta a scris mai multe cărți și a regizat filme documentare. Biografia celei mai longevive vedete de televiziune din România

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este Marina Almășan?

Maina Almășan s-a născut pe 7 iunie 1966 în București și este una dintre cele mai remarcante și longevive personalități din televiziune.

Aceasta a urmat cursurile Liceului Teoretic „Jean Monnet” din București și a absolvit Academia de Studii Economice (ASE) din București, unde s-a remarcat ca șefă de promoție pe țară, iar după terminarea studiilor, a lucrat ca economist stagiar la Filatura de lână pieptănată din București timp de doi ani și, ulterior, a fost cercetător științific la Institutul Central de Cercetări Economice. Încă din studenție, Marina s-a afirmat în jurnalism, fiind redactor-șef al revistei „Tribuna studentului economist”, devenind astfel cel mai tânăr redactor-șef din țară al unei reviste studențești. A colaborat activ cu diverse publicații precum „Viața studențească”, „Scânteia tineretului”, „Contemporanul” și „Urzica”, obținând numeroase premii literare.

Marina Almășan a realizat emisiuni de radio și a moderat emisiuni TV, printre cele mai cunoscute fiind „Ceaiul de la ora 5”, „Arca Marinei”, „Mulțumesc!” și „Planeta în jeanși”.

Citește și: Care au fost cele trei mari iubiri ale Marinei Almășan? „Am refuzat să mai comunic cu el”

Marina Almășan a fost căsătorită cu Victor Socaciu între 1996 și 2012, având împreună doi copii.