Gândurile rele ale oamenilor au ajuns-o pe refugiata din Ucraina, pentru care un bărbat și-a lăsat soția și copiii. Tânăra a rămas parțial oarbă

,
Război

Gândurile rele ale oamenilor au ajuns-o pe refugiata din Ucraina, pentru care un bărbat și-a lăsat soția și copiii. Tânăra a rămas parțial oarbă

[Sursa foto: Twitter]

O tânără din Ucraina, care a fost găzduită de o familie din Marea Britanie, are mari probleme de sănătate. Se pare că femeia se confruntă cu o orbire parțială.


In articol:

O familie formată din doi soți și doi copii, din Marea Britanie, au primit în casa lor o tânără din Ucraina, refugiată, iar bărbatul s-a îndrăgostit ireversibil de ea.

Ulterior, bărbatul și tânăra ucraineancă au plecat din casă împreună. În prezent, femeia se confruntă cu o orbire parțială, iar bărbatul o îngrijește în permanență.

Refugiata din Ucraina, care a fost primită de o familie în Marea Britanie și pentru care bărbatul și-a lăsat soția, a orbit parțial

Război

Refugiata din Ucraina, care a fost primită de o familie în Marea Britanie și pentru care bărbatul și-a lăsat soția, a orbit parțial

[Sursa foto: Twitter]

Tony Garnett i-a luat apărarea noii lui iubite, ucraineanca Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, spunând că „nu este o spărgătoare de case” și că a luat decizia corectă atunci când a divorțat de soția lui.

Citeste si: „Nu sunt o femeie ușoară!„, a declarat Sofia, refugiata din Ucraina care a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost

Tony si Sofiia s-au mutat împreună în casa pe care bărbatul o împărțea cu soția lui, în Bradford. Pe vremea aceea, tinerii au mărturisit că li s-a luat o piatră de pe inimă.

Tony a renunțat la locul lui de muncă pentru a-și îngriji iubita de 22 de ani, dar au dat de probleme financiare.

Sofiia a suferit o infecție la ochi, iar acum este parțial oarbă.

„Am renunțat la serviciu pentru a îi deveni îngrijitor full-time. Pentru că nu a primit număr național de asigurare (n.r.: national insurance number) și nu poate munci trebuie să plătesc totul singur. Nu primesc nimic pentru că îi sunt îngrijitor, ea nu are beneficii de la stat. E ceea ce e corect să fac, nu pot fi bărbat fără să am grijă de femeia meam. Dar nu este despre bani, doar vrem să fim pe picioarele noastre și să începem un nou capitol din viață cât mai curând”, a declarat bărbatul.

Citeste si: Povestea bărbatului din Marea Britanie care și-a lăsat soția și s-a cuplat cu o refugiată ucraineană pe care o luaseră împreună în gazdă: „Aceasta este povestea noastră de dragoste”

Tony Garnett a mai spus că ar vrea să înceapă o nouă viață alături de refugiata ucraineancă. Deși are doi copii împreună cu fosta lui soție, de trei și șase ani, nu l-a împiedicat să renunțe la întreaga familie în favoare refugiatei din Ucraina. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Volodimir Zelenski, anunț de ulimă oră despre România: „S-a făcut un pas important în apropierea noastră de Uniunea Europeană”

Rușii surprinși de dârzenia ucrainenilor: `Înaintau ca nebunii. Am tras în ei tot ce aveam și ei tot înaintau. Părerea mea e că erau drogați`

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Avertismentul lui Volodimir Zelenski! Rusia vrea să dicteze viitoarea ordine mondială: „Acesta este un război pentru dreptul de a dicta condițiile în Europa”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies