Gala “Musical” de la “Bravo, ai stil! All Stars!” le ia prin surprindere si pe cele mai puternice dintre concurente! Catalin Botezatu: “Ne-ai zgariat urechile … suntem toti (membrii juriului – n.r.) siderati!”

Gala “Musical”, asa cum este denumita editia speciala de astazi, “Bravo, ai stil! All Stars”, se anunta a fi una imprevizibila.

Timpul trece, emotiile cresc, iar concurentele se straduiesc sa fie cele mai bune pentru a demonstra ca fiecare dintre ele merita titlul de cea mai stilata femeie din Romania.
Momente impecabile, tinute 100% reprezentative pentru concurente si, nu in ultimul rand, atitudine, asta asteapta membrii juriului din partea celor opt competitoare ramase in concurs.

Asadar, astazi vor intra in lumea minunata a filmului muzical prin intermediul concurentelor care ne vor aduce aminte, prin intermediul tinutelor si al momentelor artistice, de renumite bijuterii ale cinematografiei mondiale “Sunetul muzicii” sau “Fantoma de la Opera”.
Exista, insa, si momente care ii vor lasa “masca” pe jurati, situatii in care doua dintre cele mai puternice concurente din concurs, care nu respecta tema Galei, vor primi o lovitura sub centura, evolutia lor competitionala din aceasta seara luand o turnura total neasteptata.

“Eu nu te-am auzit pana acum cantand si nici nu cred ca voi mai vrea sa te aud de acum inainte pentru ca nu ti se potriveste. Ne-ai zgariat urechile … suntem toti (membrii juriului – n.r.) siderati. Vreau sa reiei momentul artistic repede, pe pozitiv”, i-a spus juratul Catalin Botezatu unei concurente, spre surprinderea acesteia.
Daca vor reusi tinerele sa impresioneze juratii prin atitudine, tinuta si moment artistic, si care dintre acestea vor primi aprecierea acestora aflati astazi, de la 23:15, la “Bravo, ai stil! All Stars”, in cadrul Galei “Musical”, imediat dupa Exatlon.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate