Gagea, sărut cu Roberta?! Aflați cum va reacționa Sebastian vineri, 31 MAI, într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, difuzată de la 10:00 și 16:30 la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 mai 2024, 08:37

Se anunță o atmosferă tensionată în ediția de sâmbătă a emisiunii „Casa iubirii”, după ce Gagea va face un gest controversat față de Roberta și va stârni furia lui Sebastian.

În episodul de pe 31 mai, din „Casa iubirii”, Gagea va părea să profite de situația complicată dintre Roberta și Sebastian, întrucât va încerca să-și arate sentimentele față de ea printr-un gest care îi va uimi pe restul concurenților.

Gagea o va săruta pe Roberta

Deși Sebastian va încerca, inițial, să nu dea importanță subiectului, Robi va dori să discute serios, cu Roberta, pe această temă: „Gagea, după ce plecasei, a venit după tine și te-a tras să te pupe, sau ceva de genul, e adevărat?”.

Roberta se va arăta deschisă și va răspunde sincer la întrebarea pe care i-a adresat-o colegul ei. Aceasta va povesti, concret, cum s-a întâmplat momentul dintre ea și Gagea: „Eu m-am ridicat, am vrut să ies și a venit și m-a pupat pe obraz”.

În continuare, Robi o va întreba dacă gestul concurentului i s-a părut exagerat: „Ți s-a părut că a sărit calul în vreun fel cu tine?”.

Însă aceasta va răspunde: „Nu a fost la modul ăla, pur și simplu m-am simțit eu foarte ciudat, vinovată. M-a pus într-o situație în care n-am fost confortabilă”.

Citește și: Rebecca îl pune la punct pe Gagea: „Cu Bogdan și cu Antoni simt anumite chestii, cu tine nu!” Cum a reacționat concurentul din Casa Iubirii

După discuția celor doi, Gagea va înțelege că nu a procedat corect: „ Recunosc, îmi asum, care e problema?”.

Însă concurenții din „Casa iubirii” nu vor părea dispuși să treacă atât de ușor peste gestul lui. Ba chiar Julia îi va aduce acuzații dure: „Acțiunile tale ne-au arătat că chiar faci asta de emisiune și ca să rămâi aici”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cum va reacționa Sebastian după ce Gagea a pupat-o pe Roberta

Nici Sebastian nu se va mai putea abține și îl va critica pe Gagea pentru pupicul pe care i l-a furat Robertei:  „Dacă nu aveam cearta și o chemai, da, înțelegeam”.

Însă acesta din urmă va argumenta că nu a intenționat să agraveze situația tensionată dintre Sebastian și iubita lui: „Dacă voiam să pun paie pe foc puneam mai multe paie pe foc decât crezi tu”.

În timpul dialogului celor doi tineri, Julia va avea mai multe intervenții care îl vor deranja pe Gagea: „Julia, dacă nu ești în situație, nu mai vorbi! Gata, duminică plec! Liniștiți-vă, să fiți sănătoși!”.

Citește și: Sebastian pare să fie pe cale de a încheia relația cu Roberta: „Te desparți de ea?!”. Ce l-a înfuriat pe concurentul de la „Casa iubirii”

Julia: „De ce ai atitudinea asta cu mine?!”.

Gagea: „Tu nici nu ești în subiect!”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!