Gabriela Firea este intr-o stare de sanatate critica. Ce a spus sotul primarului Capitalei, Florentin Pandele

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele a explicat totul despre situația în care se află Gabriela Firea! Soția lui, actualul edil al Capitalei nu traversează cea mai bună perioadă.

Cu toate acestea, Firea ar vra să țină ascunsă starea ei de sănătate. „Înainte să plec de acasă Gabi m-a rugat să nu mai vorbesc despre starea ei de sănătate, dar nu pot. De mai bine de 8 luni de zile Gabi se regăsește într-o stare de sănătate destul de critică, destul de critică.

Pandele, totul despre situația în care se află Gabriela Firea!

L-am rugat și pe Liviu Dragnea să o lase în pace pentru că starea ei de sănătate este destul de gravă. Nu mulți oameni care au boala ei ar merge zilnic la serviciu sau să se întoarcă la muncă la o săptămână după ce a ieșit din spital”, a spus Florentin Pandele la Antena 3. Mai mult de atât, deși el și-a anunțat candidatura pentru alegerile prezidențiale, Pandele spune că nu același lucru se va întâmpla și în cazul soției.

Îi anunț pe toți cei care au temeri legate de Gabriela Firea că sunt șanse foarte mici să candideze la prezidențiale. Ea are problemele de sănătate și nu dorește să candideze. Ei au încercat să o distrugă, nu au încercat să o construiască ca pe un candidat, pentru că dacă asta doreau vă garantez că Gabi Firea avea șanse foarte mari să câștige prezidențialele”, a mai spus Florentin Pandele, potrivit fanatik.ro.

Firea, stare critică de sănătate

firea

După ce a anunțat că starea de sănătate a soției lui este una critică, Florentin Pandele nu a ezitat și a precizat că într-adevăr în PSD există în acest moment o luptă pentru putere. Duelul se dă între două tabere diametral opuse. ”Da, sunt două tabere în PSD. Pe de o parte este Viorica Dăncilă, care are în spate întreg Guvernul, peste 100 de secretari de stat și întreg CEX-ul, așa cum avea și fostul lider.

De partea cealaltă se găsește Gabriela Firea și în spatele ei este doar Gabriela Firea”, a adăugat Florentin Pandele despre situaţia în care se află în acest moment Gabriela Firea înainte de Congresul PSD.

Citeste si: O fetita de opt ani a fost ucisa dupa opt zile de tortura si violuri

Citeste si: "Tata nu mai raspunde la telefon". Ce a spus copilul politistului din Timis, ucis in misiune

Citeste si: Veste buna! Cat a ajuns un euro la CURSUL VALUTAR

sursa: fanatik.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate