Gabriela Firea, anunț de ultimă oră din spital! Ce s-a întâmplat la ultima intervenție chirurgicală

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, că a trecut cu bine de ultima intervenţie chirurgicală pentru remedierea afecţiunii colonului.

"Am trecut cu bine de ultima interventie chirurgicala pentru remedierea unei afecţiuni a colonului! Totul a decurs fara niciun fel de complicatii, iar acum sunt supravegheata post-operatoriu", a scris, pe rețelele de socializare, edilul.

Gabriela Firea anunţă că intervenţia a avut loc vineri, tot la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” şi a fost realizată de aceeaşi echipă de medici, care a operat-o şi primele dăţi.

"Dupa ce am trecut, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situatii considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mana pe inima ca in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant. Te opresti din alergat, problemele care pareau de nerezolvat dispar si realizezi dintr-odata, extrem de clar, cat de importanta este sanatatea, atat de putin luata in seama atunci cand te simti bine, dar si cat de importanti sunt oamenii de langa tine. Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia şi colegii, care m-au ajutat să trec prin aceste încercări, precum şi doctorii şi întregul personal medical de la Cantacuzino, cărora le sunt profund recunoscătoare", arată primarul general al Capitalei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate