Gabriela Cristea si-a etalat burtica de graviduta pe litoral! Vezi cum arata prezentatoarea "Te vreau langa mine"!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 aug 2017, 12:08

Desi mai are putin timp pana va naste, Gabriela Cristea a ales sa se relaxeze la mare.

Gabriela Cristea va deveni, in curand, mamica unei fetite si este in al noulea cer. Dupa un sezon incarcat, prezentatoarea TV a ales sa se relaxeze cateva zile la malul marii alaturi de sotul ei.

"Tati si-a scos fetele la talasoterapie!", a scris Gabriela Cristea.

Citeste si: Victor Slav, cel mai fericit tatic! Iata cat de mare a crescut Sofia Natalya si ce activitati nostime are in fiecare zi, spre incantarea parintilor ei! VEZI un filmulet inedit cu adorabila fetita!

Gabriela Cristea se relaxeaza in aceasta perioada, se plimba si se bucura ca are o sarcina usoara. Aceasta n-a ezitat sa le impartaseasca si fanilor ei starea ei de implinire sufleteasca si satisfactie si a publicat pe contul ei de socializare imagini de pe plaja. Gabriela se afla pe litoral, unde si-a etalat burtica de graviduta intr-un costum de baie intreg.

Citeste si: Andreea Mantea, in cautarea lui Kemal din "Dragoste infinita"! Frumoasa prezentatoare TV a declarat ca este cea mai infocata fana a carismaticului actor si isi doreste enorm sa-l intalneasca in carne si oase! Iata cum a fost surprinsa vedeta Kanal D, in vacanta sa din Turcia!