Gabriela Cristea, dezvaluiri cutremuratoare despre cel mai greu moment din viata ei: ”M-am certat cu Dumnezeu! A fost cel mai greu an pentru mine!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 iul 2017, 15:21

Gabriela Cristea, frumoasa prezentatoare de la ”Te vreau langa mine!”, este in culmea fericirii de cand a devenit mamica si se pregateste intens pentru momentul in care isi va cunoaste fetita.


”Da, exersez. Îmi doresc un carut care sa se manevreze usor, care sa se ridice, sa se lase pe spate. În momentul in care pleci de acasa cu copilul, te muti. Trebuie sa ai de toate dupa tine. Ai vazut tu geanta de femeie care sa fie goala? Pentru ca bebelusa mea trebuie sa fie cocheta, o sa aiba si ea o geanta care trebuie sa fie umpluta.”,
a spus ea.


”Vreau sa fim, cel putin in primele luni de viata, trebuie sa fim asa, ombilicale. Vreau sa alaptez si imi doresc sa fiu acolo cand va avea nevoie. Emotiile au aparut cand a miscat prima oara. Îmi luam tensiunea. Am pus tensiometru pe burtica si a inceput sa se miste. Nu mi-am dat seama daca se misca el. Am fost surprinsa cand am ramas insarcinata.
N-am simtit, eu am avut si multe incercari si daca am simtit mi-am infranat sentimentul. Am plans cand am fost prima data la ecograf si de fiecare data cand merg acolo, cand o vad. Sunt pregatita, am facut cursuri de puericultura si o sa fie bine. Nu am facut inca camera fetitei, dar e in lucru. Va fi frumoasa.


Intrebata cum crede ca va fi ca mama, Gabriela a dezvaluit ca nu se vede a fi prietena cu fiica ei.
Cel putin nu inainte de a implini 18 ani.
”Sunt destul de dura. Nu neaparat ca sunt mai autoritara, dar cred ca copilul trebuie sa inteleaga. Nu merg pe ideea ca trebuie sa fii prieten cu copilul tau daca vrei sa-l educi. Mai am inca doua luni. Nimic n-a fost greu. Doar caldurile acelea sunt destul de greu de suportat, dar in rest sunt in regula.”, a mai povestit Gabriela Cristea pentru TEO Show.


”Am trecut prin multe emotii in toata perioada asta, ma impresioneaza oamenii din jurul meu care o atitudine diferita. Ma emotioneaza barbatii care sunt sensibili atunci cand o femeie se pregateste sa devina mamica. Chiar si cu Bursucu m-am intalnit la machiaj si mi-a zis <<Cand te vad, m-as apuca si eu de un bebelus.>>”, a mai dezvaluit Gabriela.
Mai mult de atat, in direct, la TV, ea a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei.
Nereusind sa ramana insarcinata, ea s-a certat cu Dumnezeu. Ulterior, insa, a cunoscut fericirea suprema.


”Nu cred ca am spus asta vreodata la televizor. Am avut un moment cand m-am certat cu Dumnezeu. Îl intrebam << Doamne, dar cu ce ti-am gresit?>> Anul trecut a fost cel mai greu pentru mine. Am avut patru fertilizari in vitro, trebuia sa vin si la serviciu.
Nu vrei sa stii ce inseamna sa treci prin patru tratamente. Fizic nu e greu, dar pshic te doboara. La inceputul lui noiembrie am inceput ultimul ciclu si i-am spus sotului meu ca nu mai pot. Pentru ca toata viata noastra se invartea in jurul acestui ciclu. I-am zis ca nu vreau, i-am zis ca nu mai vorbim despre asta pana in martie, iar in luna februarie m-am trezit putin insarcinata. Am fost foarte fericita. Îi multumesc lui Dumnezeu pentru asta.”, a mai marturisit Gabriela Cristea in direct.

Afla ce dezvaluiri a mai facut frumoasa prezentoare TV pe wowbiz.ro.