Gabriela Cristea, PRIMUL PAS SPRE IMPACARE? Afla ce i-ar spune lui Marcel Toader daca acesta si-ar cere iertare de la ea VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:46

Sa fie dispusa Gabriela Cristea sa ierte greselile celor mai importanti barbati din viata ei?

A stat pentru prima oara dupa douazeci de ani, de vorba cu tatal ei! Sa fie oare Gabriela Cristea dispusa sa-l ierte si pe Marcel Toader, sotul ei? Vom vedea daca vom asista la o impacare intre vedeta TV si tatal ei sau la un divort in toata regula intre Gabriela Cristea si Marcel Toader.

Trec printr-o situatie fara precedent. Iar cei mai important barbati din viata mea, tatal meu si sotul meu, nu au facut decat sa ma blameze in fata unei tari intregi ”, a spus Gabriela Cristea la “ WOWbiz ”.


Daca Marcel ar veni sa-mi ceara iertare, ar trebui sa realizeze care sunt lucrurile pe care le-a gresit fata de mine. Iar el, din cate am inteles, nu a gresit cu absolut nimic in aceasta relatie si atunci nu ar avea de ce sa vina si sa-mi ceara iertare. Dar daca ar descoperi ca sunt lucruri pentru care sa-mi ceara iertare, pot sa spun doar atat: Au fost momente mult prea dureroase pentru mine, iar in momentul acesta, raspunsul meu este nu! ”, a declarat Gabriela Cristea pentru “ Drept la tinta ”.