Gabriela Cristea, DOBORATA DE ACUZATIILE sotului. A izbucnit in LACRIMI in direct

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:51

Ce adevar sumbru le-a destramat casnicia?

Gabriela Cristea a marturisit in platoul" WOWbiz" ca nu mai intentiona sa aiba nicio aparitie TV in ceea ce priveste decizia sau motivul separarii de sotul ei. Insa, ieri seara, intr-o emisiune televizata, Marcel Toader a facut numeroase reprosuri si acuzatii la adresa sotiei sale. Se pare ca omul de afaceri a contablizat la sange, fiecare suma de bani care a intrat si a iesit din bugetul famieli.
A vorbit inclusiv despre fertilizarea in vitro, motivand ca Gabriela Cristea nu ar fi fost suficient de patimasa pentru a-i darui un copil. A reamintit inclusiv momentul dureros si scandalul legat de moartea mamei vedetei.

Acuzatiile sotului au surprins-o negativ pe Gabriela Cristea. Interventiile lui la TV au socat-o." E clar ca aceasta despartire ca duce catre un divort. De ce aveam nevoie de povestea asta acum?", s-a lamentat Gabriela Cristea.
" E foarte greu sa iti dai seama ca iubesti un om si ca acesta nu a fost langa tine atunci cand ai nevoie. Marcel, in proportie de 80%, nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie de el", a spus Gabriela printre lacrimi.

Vedeta a tinut sa specifice ca nu a contabilizat niciodata banii pe care i-a adus in casa atat ea, cat si sotul ei.
" Am considerat ca sunt bani care vin in familie si care trebuie sa fie folositi in folosul familiei", a lamurit Gabriela Cristea. Ea a mai fost deranjata si de faptul ca sotul ei a enumerat o serie de tari si orase prin care omul de afaceri a sustinut ca a fost impreuna cu fosta prezentatoare TV, pe cheltuiala lui." Nu am fost niciodata in Burgas sau in Maroc", a precizat Gabriela Cristea.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cristea-8e893e9793db6af88073dbc23aab5fce.JPG