Gabriel Titiana, pilotul elicopterului militar prabusit in Sibiu a pierdut lupta cu viata!

,

Dupa doua saptamani si doua zile de lupta si patru operatii, pilotul a pornit in ultima calatorie spre locul in care isi va intalni camarazii pe care i-a pierdut la sfarsitul lunii trecute.

„Dimineata aveam sperante. Trecusera doua saptamani si doua zile, trei zile de la ultima operatie, multe puncte critice trecusera cu bine si chiar eram si noi mai optimisti.”

Bucuria si speranta ca isi va putea imbratisa, din nou, varul s-a spulberat la mai putin de o ora dupa ce a plecat din spital. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Adrian Stanculea.

Titiana a fost declarat decedat la ora 12.25. El fusese operat din nou, vineri, cand i-a fost montat un tub de traheostoma si i s-a efectuat un alt transplant de piele.

Capitan-comandorul Gabriel Titiana, în vârsta de 46 de ani, era ca(sa(torit s,i avea doi copii. „S-a realizat traheostomia de catre echipa ORL de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar. Noi ne-am facut treaba noastra, adica excizie de piele de pe ambele coapse, tot ce era arsura de gradul trei fiind acoperit cu autogrefe. Pe spate s-au folosit homogrefe din banca pentru ca urmare a faptului ca sta pe ele si a avut manifestari bacteriene prin zona s-au mai lezat o parte din grefele facute. De aceea, astazi, le-am înlocuit cu hemogrefe din banca. Operatia a decurs bine. Prognosticul ramâne rezervat în continuare. Daca trece de primele trei zile dupa operatie, sper sa fie mai bine decât era", a precizat directorul medical al Spitalului de Arsi din Capitala, Cristian Nitescu.

La Spitalul de Arsi este internat, în continuare, al doilea supravietuitor din elicopterul prabusit, Valentin Bora, despre care doctorii spun ca starea lui este stabila.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce pericole va aduce valul trei de pandemie? Cei mai vulnerabili vor fi copiii și tinerii

Augustin Lazăr, reacție la clasarea 'Dosarului 10 august': cei interesați au blocat acest dosar

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Vaccinul anti-COVID-19 este INTERZIS pentru unele persoane. Ce reacții poate avea în cazul acestor grupe

Anunț de ultimă oră! Românii care vor intra în carantină de astăzi, 4 martie. Ordinul a venit din partea Prefectului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies