Gabriel Cotabita, ghidul lui Wilmark pentru o zi, la Craiova

,

Auditiile pentru talent-show-ul “KIDSing”, care va fi difuzat din toamna, la Kanal D, au continuat luni, 19 mai, la Opera Romana din Craiova, unde juratii Gabriel Cotabita, Wilmark si Antonia au avut o misiune foarte dificila, dat fiind numarul mare de copii foarte talentati.

 

Gabriel Cotabita,  ghidul lui Wilmark pentru o zi,  la Craiova
Auditiile  pentru talent-show-ul “KIDSing”, care va fi difuzat din toamna, la Kanal D, au continuat luni, 19 mai, la Opera Romana din Craiova, unde juratii Gabriel Cotabita, Wilmark si Antonia au avut o misiune foarte dificila, dat fiind numarul mare de copii foarte talentati.
Pentru Gabriel Cotabita aceasta experienta profesionala a coincis cu una personala: Craiova este orasul in care a copilarit si s-a maturizat si in care a inceput sa “creasca”, in calitate de artist.  Cand piesa “Noapte Albastra” abia se lansase si devenea hit, in anii ‘80, cantaretul Gabriel Cotabita inca era craiovean cu acte in regula si facea saptamanal naveta la Bucuresti, pentru inregistrari.
Preselectiile de la Craiova pentru “KIDSing” a fost mai mult decat o intoarcerea “la radacini” pentru artist.
“A fost foarte interesant, pentru ca am jucat rolul de ghid pentru Wilmark. A fost o experienta frumoasa,  pentru ca ca am redescoperit locuri dragi, pe care deja le stiam, cu mare incarcatura nostalgica. Am redescoperit Parcul Romanescu, Muzeul de Arta, Colegiul National "nicolae", la care ma voi intoarce curand, cu ocazia aniversarii a 120 de ani de la infiintare. Pentru ca eu am o varsta matusalemica, nu se poate sa lipsesc de la aceasta aniversare”,  a spus Gabriel Cotabita.A fost foarte interesant, pentru ca am jucat rolul de ghid pentru Wilmark. A fost o experienta frumoasa,  pentru ca ca am redescoperit locuri dragi, pe care deja le stiam, cu mare incarcatura nostalgica. Am redescoperit Parcul Romanescu, Muzeul de Arta, Colegiul National "nicolae", la care ma voi intoarce curand, cu ocazia aniversarii a 120 de ani de la infiintare. Pentru ca eu am o varsta matusalemica, nu se poate sa lipsesc de la aceasta aniversare”,  a spus Gabriel Cotabita.

 

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies