Gabriel Cotabita:  ”Barbatul acela e un magar daca face minunatia asta de fata sa sufere!”

Gabriel Cotabita a avut o reactie exploziva in timpul show-ului “KIDSing”.

“Barbatul acela e un magar daca face minunatia asta sa sufere!”, a strigat juratul dupa ce o concurenta a interpretat in forta piesa  “I Will Survive”, a Gloriei Gaynor.  Ceilalti doi jurati, Antonia si Wilmark, au inmarmurit, nestiind daca e vorba de o gluma sau de o izbucnire de solidaritate paterna a lui Cotabita. “Tata de fete, de aici i se trage ”, a replicat Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului.

“Astazi sunt intr-o dispozitie neplacuta! Nu-mi place faptul ca nu ai baterii!”, adaugat, in gluma, Gabriel Cotabita , declarandu-se impresionat de forta  de care a dat dovada micuta concurenta pe scena.   “Are o energie extraordinara copilul asta! Nu cred ca nu e pe baterii”, a adaugat juratul.

In aceasta seara, spectacolul “KIDSing” continua, de la ora 20:00, la Kanal D, cu cea de-a doua Semifinala. Emotia coplesitoare si comentariile neasteptate ale juratilor,  cele mai uluitoare vocii de copii, o desfasurare de forte impresionanta pe scena, toate acestea sunt  ingredientele “KIDSing”, show-ul care aduce atmosfera marilor spectacole pe micul ecran.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate