Fotbalistul Gabi Tamaș, adevărul despre arestarea din Israel: "Am intrat fraudulos în țară!"

,
Gabi Tamas de vorba cu Adita despre arestarea in Israel

Gabi Tamas, adevarul despre arestarea lui in Israel

[Sursa foto: Captură YouTube]

Gabi Tamaș a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat după ce a fost arestat în Israel fiind prins beat la volan.


In articol:

La un păhărel în cramă de vorbă cu Adiță, Gabi Tamaș a vrut pentru prima oară să spună lucrurilor pe nume și să povestească despre arestarea din Israel, dar și despre episoadele mai puțin fericite din viață lui și cariera de fotbalist.

Cu toate acestea, Gabi Tamaș a dezvlauit că nu ar schimba nicio secunda vreo parte din viață lui. 

Citeste si: Cine este Adina Halas, noua concurentă Bravo, ai stil! Celebrities!

Gabriel Tamas despre arestarea din Israel: "Avocații au zis că am intrat fraudulos pe la VIP, că mă știa lumea" 

„Vreau să mă las de fotbal la 48 de ani! Am văzut că e unul în China sau în Japonia care joacă, mi se pare, la 54! Cât mă mai țin picioare. Dacă nu, ridic mâna și zic atât a fost. Ai zis că emisiunea e despre viață. Mă iei cu fotbal? Cine se uită la televizor vede cum e fotbalul românesc!, i-a spus Gabi Tamas, moderatorului emisiunii Fitza cu Adita de pe canalul "The Exclusive."

Cu toții avem regrete, dar trecem peste și mergem înainte. Păi n-ai ce să-ți reproșezi până la urmă! Dacă stăteam așa și mă gândeam la regrete și prostiile pe care le-am făcut, mă lăsam de fotbal de mult timp! Viața merge înainte.

Trebuie să-ți asumi ce faci. Dacă dau viața înapoi, poate le făceam la fel. Ai tot mintea aia de rebel. Cred că nu a apărut niciun sfert din tot ce am făcut în viața mea!

Gabi Tamas a lucrat in folosul comunitatii

Cat timp a lucrat Gabi Tamas in folosul comunitatii

[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am plătit cauțiunea și trebuia să mă duc acasă după 24 de ore. Cei de la Poliție au făcut recurs la tribunal.

M-am dus la Tribunal. Pașaportul era la soție, care era cu președintele și m-am prezentat la Tribunal. Avocații Poliției au zis că nu mă găsesc în calculator și că am intrat fraudulos în țară, eu jucând în fiecare sâmbătă! 

S-a făcut abuz de putere, dar n-ai ce să faci. Taci din gură și îți vezi de treabă. Eu am intrat cu un pașaport temporar în țară și de la început s-a greșit.

I-am spus președintelui să nu îmi pună viza de muncă, pentru că într-o lună o să îmi vină pașaportul normal. A venit pașaportul nou, mi-au pus viza, dar nu mă mai găseau în calculator!

Avocații au zis că am intrat fraudulos pe la VIP, că mă știa lumea. Și atunci judecătorul a zis că asta e altă problemă. Să se ducă la pușcărie! Totul mi s-a tras de la pașaport”.

Citeste si: Cât plătește chirie George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, pe apartamentul în care stă. Motivul pentru care scoate din buzunar atâția bani

Unde a lucrat Gabriel Tamas două luni în folosul comunității

„Am fost în arest la domiciliu o lună și jumătate. S-a dat o listă de cinci nume și au pus bani. Dormeau cu rândul la mine în casă. Dacă ieșeam, pierdeau toți banii și mergeam la pușcărie.

După o lună și jumătate, nu m-au lăsat să plec din țară. Am mai făcut două luni de zile muncă în folosul comunității, timp de opt ore pe zi. Mergeam și lucram la spital. Strângeam mâncarea pacienților, le puneam în niște cutii mari și le împingeam pe roți. Venea cineva și le ducea la bucătărie și după aia le duceam pline. Le duceam mâncarea, le luam mâncarea. Și tot așa opt ore pe zi!”, a mai povestit Gabriel Tamaș.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fotbalistul Gabi Tamas, CONDAMNAT la 8 luni de inchisoare pentru ca a distrus scara unui bloc

Adrian Chesnoiu susține că agricultura 'nu există' în PNRR: 'Se poate renegocia. Doar ne trebuie inteligență'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Anunțul-bombă făcut de Mădălina Pamfile la câteva minute după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub, singura nota de 5 din Gala Bravo, ai stil! Celebrities: "Bravoo, ai fost si sensibila si cu tinuta si cu momentul!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies