Gabi Cristea, impresionata de povestea noului serial, "Dila": Veti avea parte de intriga, povesti de dragoste tulburatoare, peisaje impresionante si actori de exceptie

Nu ratati, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, „Dila”, o poveste impresionanta despre caile complicate ale dragostei, ura, onoare si obiceiuri pastrate de secole, aflate fata cu schimbarile lumii moderne.

Doi dintre cei mai iubiti actori din Turcia isi dau intalnire intr-un serial de exceptie. „Dila” care va incepe luni, 20 aprilie, la Kanal D si ii va avea in rolurile principale pe Erkan Petekkaya, alias Comandantul Ali din Tradarea si superba Dila, modelul si actrita care face furori cu frumusetea sa rapitoare.

Desi deseori intrepretateaza roluri controversate, in viata reala Erkan este un familist convins. Este celebru, curtat de femei si are un imens succes, dar asta nu l-a facut sa-si piarda capul. Actorul in varsta de 44 de ani este casatorit de 11 ani cu incantatoarea Didem care i-a daruit un baietel.

Indragita vedeta joaca in Dila alaturi de una dintre cele mai frumoasa femeie din Europa. Hatice Sendil este castigatoarea titlului „Miss Turcia 2001” si ocupanta locului trei la „Miss Europa”. Dupa superba roscata de origine turco-germana care a interpretat-o pe Hurrem, in serialul „Suleyman”, Kanal D o aduce in prim plan pe Hatice Sendil. Bruneta de 32 de ani cu origini albaneze si grecesti care a pus pe jar inimile multor barbati. Erkan si Hatice vor intrepreta rolurile principale din povestea emotionanta desfasurata intr-o perioada tulbure a Turciei.##VIDEO136439##

 

Doi dintre cei mai iubiti actori din Turcia isi dau intalnire intr-un serial de exceptie. „Dila” care va incepe luni, 20 aprilie, la Kanal D si ii va avea in rolurile principale pe Erkan Petekkaya,  alias Comandantul Ali din Tradarea si superba Dila, modelul si actrita care face furori cu frumusetea sa rapitoare.

Desi deseori intrepretateaza roluri controversate, in viata reala Erkan este un familist convins. Este celebru, curtat de femei si are un imens succes, dar asta nu l-a facut sa-si piarda capul. Actorul in varsta de 44 de ani este casatorit  de 11 ani cu incantatoarea Didem care i-a daruit un baietel.

Indragita vedeta joaca in Dila alaturi de una dintre cele mai frumoasa femeie din Europa. Hatice Sendil este castigatoarea titlului „Miss Turcia 2001” si ocupanta locului trei la „Miss Europa”. Dupa superba roscata de origine turco-germana care a interpretat-o pe Hurrem, in serialul „Suleyman”, Kanal D o aduce in prim plan pe Hatice Sendil. Bruneta de 32 de ani cu origini albaneze si grecesti care a pus pe jar inimile multor barbati. Erkan si Hatice vor intrepreta rolurile principale din povestea emotionanta desfasurata intr-o perioada tulbure a Turciei.

- See more at: https://www.kanald.ro/sunt-tineri--frumosi-de-pica--dar-vin-din-lumi-diferite--povestea-lor-va-impresiona-intreaga-romanie_51323.html#sthash.Xq1htgYT.dpuf

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate