Gabi Cristea: "Ce a facut Marcel, e atitudine de pitipoanca! Urmatorul episod o sa fie sotul meu inconjurat de femei in costume de baie?" FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:45

Gabriela Cristea e foarte nervoasa dupa ce viitorul fost sot si-a permis sa arate la o alta televiziune toate lucrurile vedetei din fosta locuinta.

Gabriela Cristea e foc si para pe viitrul fost sot pentru faptul ca si-a permis sa aduca un reporter de la o alta televiziune si sa prezinte publicului toate lucrurile personale ale vedetei ramase in casa in care a locuit cu sotul ei. Mai ramane sa arate chilotii si prezervativele! Dudie draga, nu se face asa ceva, e lipsa de bun simt si de cei sapte ani de acasa si e valabil si pentru Marcel acest lucru.


"Eu am fost deranjata de situatia asta. Nu mi-am luat toate lucrurile, nu aveam unde sa le duc. Apartamentul in care m-am mutat este mult mai mic. Cand am plecat, existau sanse sa ma intorc. Sunt lucrurile mele personale, nu ale lui, nu comune, ci ale mele: rochii, pantofi, farduri, bijuterii si alte lucruri de genul acesta. M-a deranjat ca o duduita si-a permis sa deschida niste dulapuri dintr-un spatiu unde eu inca mai am mutatie.
Lipsa celor sapte ani de acasa, fetito! Il cert si pe Marcel, nu doar pe ea. Eu nu mi-as fi permis. Este proasta crestere si in cazul lui, si al ei", a completat ea.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/gabi3-06a6726d119608ade5ead8c665bf1207.jpg
Oricum m-am sfatuit cu un avocat si sa vedem cum rezolvam aceasta problema pentru ca este violarea intimitatii. Eu inca am acea adresa in buletin si nu mi-am luat toate lucrurile pentruc a nu am inca spatiu unde m-am mutat.
Si am plecat la inceput cu gandul ca ma voi intoarce, insa nu va mai fi cazul.