Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 52

Cihan si Ozan sunt in pericol de moarte!

Insetat de razbunare, Harun ordona uciderea lui Cihan, considerandu-l vinovat pentru despartirea sa de Dilara si pentru dezastrul pe care il traverseaza. Dupa indelungi framantari, Dilara intelege ca relatia dintre Cihan si Gulseren se va oficializa in curand si alege sa se plece in America, pentru a sta acolo pe toata durata sarcinii. Inainte de plecare, aceasta decide ca este momentul sa se impace cu Gulseren, careia ii cere sa se mute la vila alaturi de Cihan, pentru a avea grija de cele doua fiice ale lor si de Ozan. Pentru moment, Dilara nu le dezvaluie celorlalti membri ai familiei despre planurile sale, insa pregateste o ultima masa in jurul careia ii vrea prezenti pe toti cei dragi.

Pe de alta parte, Harun este dominat de gelozie si crede ca reimpacarea dintre fosta lui iubita si Cihan este doar o chestiune de timp. In timp ce astepta cu nerabdare vesti despre eliminarea rivalului sau, acesta afla despre casatoria lui Cihan cu Gulseren si incearca cu disperare sa puna capat planului sau diabolic inainte sa fie prea tarziu.

Cihan si Gulseren se casatoresc intr-un cadru de poveste, inconjurati de toti cei dragi. Insa in tot acest timp, Cihan este urmarit pas cu pas de ucigasul angajat de Harun, care cauta un moment propice pentru impuscarea acestuia. Mai mult decat atat, la nunta isi face aparitia un alt personaj surpriza, inarmat, venit cu gandul de a se razbuna pe Ozan.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate