Furtuna pe Bosfor - Rezumatul episodului 48

Cihan afla motivul disparitiei Dilarei!

Ranita de marturisirile lui Cihan despre adevarata fata a lui Harun, Dilara traieste cea mai mare deceptie ce o determina sa ia decizii radicale. Aceasta paraseste conacul si se retrage departe de Istanbul, in casa doicei sale, unde ramane cateva zile pentru a-si aduna gandurile. In tot acest timp, Cihan si copii lor se ingrijoreaza de disparitia brusca a Dilarei.

Gulseren este pe cale sa se casatoreasca cu Cihan, insa are indoieli pe care i le destainuie lui Cansu. Aceasta ii marturiseste fiicei sale ca nu se poate adapta conditiilor de viata in care traieste Cihan si este pe cale sa renunte la marea sa iubire.


Pe de alta parte, Cihan incearca sa rezolve problemele aparute in relatia sa cu Gulseren si merge sa ii ceara iertare acesteia. Insa aici il asteapta o mare surpriza, care complica si mai mult situatia.

Profitand ca a fost alungata de Gulseren, Hazal se muta in casa lui Cihan si se bucura de viata de lux mult ravnita. Insa tanara este din nou implicata intr-o problema grava, dezamagindu-si tatal. Afectat de comportamentul fiicei sale, Cihan decide sa adopte o atitudine mult mai dura fata de Hazal.


Desi incearca sa gaseasca solutii pentru problemele sale, Dilara trece prin momente de cumpana, nestiind ce decizie sa ia in legatura cu sarcina.

Intre timp, Cihan merge la conac, pentru a cauta in camera fostei sale sotii, indicii care sa il conduca catre aflarea motivului disparitiei acesteia, si, din intamplare gaseste rezultatele investigatiilor medicale ale Dilarei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate