Furie nestavilita impotriva actritei Ezgi Asaroglu din "Bahar:Viata furata": "Care e adevarata ei fata?" Uite pe cine a suparat atat de tare frumoasa actrita si care e motivul

Actrita Ezgi Asaroglu, se pare, nu are un dialog tocmai placut cu publicul care o sustine si ii apreciaza talentul de care da dovada.

Publicul si mi ales fanii loiali ai actritei Ezgi Asaroglu incearca sa ia legatura cu vedeta, insa niciodata nu le raspunde la intrebari sau la complimentele care i se fac. Ba mai mult, sterge comentariile si pozele cu ea si Keremcem, lasand doar cateva. O fana a observat ca pe constul ei de Instagram erau 380 de fotografii si acum au mai ramas 266 si ca a sters tot ce este legat de ea si Keremcem. O alta persoana a observat ca nu poate lega un dialog cu actrita.


Spre deosebire de iubita lui, Keremcem are un dialog extraordinar cu fanii, ii tine la curent cu ceea ce face, ii invita la spectacole si pe platourile de filmare si chiar le da autografe, pastrand o legatura foarte puternica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate