Fura cu NERUSINARE! In Cluj Napoca tiganii golesc containerele cu haine donate pentru nevoiasi VIDEO

,
Fura cu NERUSINARE! In Cluj Napoca tiganii colesc containerele cu haine donate pentru nevoiasi VIDEO

Peisaj de iarna cu tomberon. Asa s-ar putea descrie aceste imagini surprinse intr-un cartier clujean.

Barbatul din imagine sta relaxat si sprijinit de un container in care sunt colectate hainele pentru saraci. Deasupra capului sau se vad 2 picioare care ies din container. Dar oare cine este in stare de o asa echilibristica?

Daca ne uitam mai bine ne dam seama ca asistam la operatiunea furt cu susul in jos. Ca in orice familie barbatul e punctul forte, asa ca tine zdravan de manerul sertarului, ca nu cumva consoarta sa dispara din containerul din care ar trebui sa fure ceva haine.

Ciufulita si cu baticul intors la spate, dar sprintena ca o balerina, piranda iese la un moment dat din containerul in care a cautat minute in sir.

Femeia a stat ce a stat, a analizat halatul albastru iar apoi a luat la puricat si o pereche de jeansi. Ceva nu ii place, asa ca ii arunca inapoi in container si pleaca doar cu un halat.

Din pacate nu este prima data cand au loc asemenea furturi. Asociatia "Caritas" impreuna cu primaria Cluj Napoca au amenajat anul trecut 60 de containere in intreg municipiul.

Fiecare om isi poate dona hainele pe care nu le mai poarta, iar ele vor ajunge la cei nevoiasi. Planurile de pe hartie nu coincid insa cu realitatea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bilanț coronavirus 24 ianuarie 2022: Peste 12.000 de cazuri noi! Câte decese au fost

NATO intensifică prezenţa militară în estul Europei, inclusiv în România / Rusia denunţă 'limbajul ameninţărilor'

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Rata de infectare a sărit de 10 la mie în Capitală! Creștere continuă din 1 ianuarie până acum!

Greva STB continuă: Liderul de sindicat Vasile Petrariu își anunță demisia din PSD!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies