Fuego, mesaj pentru prietena lui: "Mi-ai fost aproape in momente grele, m-ai ajutat..."

Fuego a transmis un mesaj extrem de emotionant prietenei sale, Mirabela Dauer, cu ocazia zilei de nastere a cantaretei. Iata ce i-a scris artistul:Fuego si Mirabela Dauer sunt prieteni apropiati de multi ani, iar relatia lor este cunoscuta ca fiind una foarte sincera. Ieri, cu ocazia zilei de nastere a doamnei Mirabela Dauer, Fuego a publicat un mesaj extrem de emotionant, prin care si-a aratat recunostinta, admiratia si respectul pentru Mira, una dintre cele mai cunoscute voci ale Romaniei.

Iata mesajul lui Fuego pentru Mirabela Dauer:

"Azi e ziua Mirabelei, dorindu-i ani mulți și fericiți! Nu-mi imaginam, când eram copil și-i cântam piesele, că peste ani vom deveni prieteni apropiați, vom face spectacole împreună, având două duete speciale. Mirabela mă fascina cu glasul ei. Peste ani, acum, mi-e și mai tare drag de ea, fiind un star românesc, un artist complex și complet care-a căutat mereu să ofere artă înaltă și care-a impresionat prin timbrul vocii. Mirabela a știut cum să creeze emoția și se bucură de aprecierea unei țări întregi. N-a încercat niciodată să-și cosmetizeze trăirile și sunt sigur că felul acesta al ei, atitudinea puternică, i-au fost armă în cariera impresionantă.

Mirabela e un om tranșant. E un bun pansament, e sinceră și reușește mereu să-ți aducă zâmbetul pe buze.

mira si paul

Eu știu că ea nu se dă pe spate pentru vorbele mari, dar draga mea Mira, să știi, ești unul dintre motivele pentru care muzica românească a prins formă. Ești vocea unică, intrată în sufletele oamenilor, care trece generații, care oferă model, care face numeroși tineri să-și dorească să îmbrățișeze cariera de cântăreț.

Eu am fost unul din ei și azi, la fel ca atunci, tu inspiri. Mi-ai fost aproape în momente grele, m-ai ajutat, mi-ai adus fericiri în viață și am înțeles astfel că artiștii mari ai României sunt simpli, nu caută glorii, dăruindu-și viața întreagă acestei profesii. La mulți ani", a scris Paul Surugiu pe o retea de socializare.

Citeste si: Anunt ANM de ultima ora! Vremea se raceste drastic. Ce ne asteapta pana la sfarsitul saptamanii

Citeste si: Ce a patit un tanar care a mers la dus cu lentilele de contact

Citeste si: Adelin și Ștefania de la "Puterea dragostei" au făcut anunțul momentului! Ce s-a întâmplat cu relația lor

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate